Product was successfully added to your shopping cart.
Absolut de Trandafir de Damasc

Mai multe poze

Anterior

Ulei esențial de Lămâie

Absolut de Trandafir de Damasc

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Trandafirul de Damasc ocupa un loc important in parfumerie. Aroma sa fermecatoare, bogata si fina este foarte versatila, impletindu-se perfect cu majoritatea uleiurilor esentiale. Unele uleiuri, precum cele de cuisoare, tamaie sau santal accentueaza unele nuante ale aromei absolutului.

Disponibilitate: In stoc

28,00 RON

* Campuri Obligatorii

28,00 RON

Detalii

INCI: rosa damascena flower extract

Trandafirul de Damasc ocupa un loc important in parfumerie. Aroma sa fermecatoare, bogata si fina este foarte versatila, impletindu-se perfect cu majoritatea uleiurilor esentiale. Unele uleiuri, precum cele de cuisoare, tamaie sau santal accentueaza unele nuante ale aromei absolutului.

Utilizari:

Absolutul de trandafir de Damasc este utilizat in aromaterapie pentru efecte terapeutice precum echilibrarea hormonilor în timpul menopauzei, atenuarea bufeurilor, calmarea, curățarea și purificarea sistemului reproducător.  

Starea de spirit: Absolutul de trandafiri este perfect pentru echilibrarea schimbarilor de dispozitie, in special a celor legate de sindromul premenstrual. Absolutul de trandafiri de damasc relaxeaza si in acelasi timp inalta starea de spirit. Deși este adesea considerat "feminin", este la fel de potrivit si pentru utilizarea în melanjuri terapeutice destinate barbatilor.

Sistemul musculoscheletal: Acțiunile antiinflamatoare si calmante ale absolutului de trandafir de damasc îl fac ideal pentru uleiurile de masaj pentru dureri si tensiuni musculare, în special dacă acestea sunt datorate stresului.


Suportul respirator: Absolutul de trandafir de damasc poate ameliora spasmul bronșic și inflamația și este indicat pentru astm.  
 
Îngrijirea pielii: Absolutul de trandafir de damasc este echilibrant și hidratant, și este folosit frecvent în creme pentru față. Este util în produse pentru acnee, dar și in creme pentru regenerare și vindecare.
Parfumerie: Absolutul de trandafir de damasc se poate folosi in parfumurile pe baza de alcool, in cele uleioase si in parfumurile solide, singur sau impreuna cu alte uleiuri esentiale si absolute.
Precautii in utilizare:
  • Non-toxic, non-iritant.
  • A nu se lasa la indemana copiilor.
  • Evitati contactul cu ochii
  • Uz extern
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati