Product was successfully added to your shopping cart.
Coco-Caprylate, substitut vegetal pentru silicon

Mai multe poze

Anterior

Ulei de Tamanu, virgin

Anterior

Squalan vegetal

Coco-Caprylate, substitut vegetal pentru silicon

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Coco-Caprylate/Caprate


Indispensabil pentru formularea produselor cosmetice oil-free!


Emolient de origine naturală ce înlocuiește cu succes siliconii sintetici în produsele cosmetice. Cremele și loțiunile în care este inclus lasă o senzație mătăsoasă, non-grasă, iar efectul de albire la aplicare este mult redus. Este, de asemenea, ideal pentru formularea uleiurilor "uscate", pentru corp și pentru păr. 

Disponibilitate: In stoc

7,90 RON

* Campuri Obligatorii

7,90 RON

Detalii

INCI: Coco-Caprylate/Caprate

Emolient de origine naturală ce înlocuiește cu succes siliconii sintetici în produsele cosmetice. Cremele și loțiunile în care este inclus lasă o senzație mătăsoasă, non-grasă, iar efectul de albire la aplicare este mult redus. Este, de asemenea, ideal pentru formularea produselor cosmetice oil-free, precum și a uleiurilor "uscate", pentru corp și pentru păr. 

Pezentare: lichid uleios incolor, galben pal, miros neutru.

Proprietăți:

  • lasă pe piele o senzație mătăsoasă, similară cu cea dată de siliconii sintetici
  • se absoarbe rapid, fără a lăsa un film gras
  • reduce efectul alb observat adesea când se aplică emulsii pe bază de ingrediente naturale
  • facilitează buna dispersie a pigmenților în produsele de make-up
  • în produsele pentru păr, are efect de condiționare și disciplinare, fără a lăsa urme grase

Utilizări:

  • În emulsii (creme și loțiuni), asigură o penetrare foarte rapidă, fără a lăsa senzația de gras
  • În uleiuri, balsamuri și seruri uleioase pentru ten și pentru corp
  • Machiaj (farduri, fond de ten oil-free, lipstick, lipbalm, batoane corectoare...)
  • În produse de coafare, balsam rinse-off și leave-in, seruri uleioase pentru varfuri uscate, seruri anti-frizz

 Dozaj uzual: 3-20%. 

Solubilitate: solubil în uleiuri, insolubil în apă.

Rezistent la căldură, în emulsii se include în faza uleioasă.

UZ COSMETIC! Nu lăsați la îndemâna copiilor, nu ingerați. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

  1. extraordinar review by maria on 31.03.2020
    Rating

    face diferenta..super senzatie

  2. Minunat review by Tuinea on 18.03.2019
    Rating

    Mă bucur nespus că l-ați adus! Mulțumesc nespus! Sper să reziste în ofertă așa încât să-l aduceți constant. Îl folosesc împreună cu alți esteri în procent de 5% în cremele fine, pentru a reduce senzația de gras și lipicios, precum și pentru a facilita absorbția activelor. Generează emulsii cu aspect ”comercial”.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati