Product was successfully added to your shopping cart.
Conservant Cosgard

Mai multe poze

Anterior

Vitamina E naturală

Conservant Cosgard

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Benzyl Alcohol & Salicylic Acid & Glycerin & Sorbic Acid


Sistem de conservare care întrunește standardele Ecocert și este acceptat de COSMOS în produsele cosmetice BIO. Acest conservant este o combinație unică de patru componente (alcool benzilic, acid salicilic, acid sorbic și glicerină) oferă protecție împotriva unui spectru larg de bacterii, drojdii și mucegaiuri.

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 13,50 RON

Special Price 11,48 RON

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 13,50 RON

Special Price 11,48 RON

Detalii

Acum in stoc lot 19RCO51067, data retest 27/02/2020.

INCI: Benzyl Alcohol & Salicylic Acid & Glycerin & Sorbic Acid

Conservantul Cosgard este un sistem de conservare care întrunește standardele Ecocert și este acceptat de COSMOS în produsele cosmetice BIO. Această combinație unică de patru componente (alcool benzilic, acid salicilic, acid sorbic și glicerină) oferă protecție împotriva unui spectru larg de bacterii, drojdii și mucegaiuri.

Avantaje ale utilizării conservantului Cosgard în produsele cosmetice:

  • întrunește standardele Ecocert
  • este acceptat de COSMOS
  • protecție împotriva unui spectru larg de bacterii, drojdii și mucegaiuri
  • miros slab, conservant ideal pentru produsele fragrance-free
  • compatibilitate cu multe tipuri de formule pentru îngrijirea părului, pielii, pentru protecție solară etc
  • compatibilitate cu un interval larg de pH: pH-ul formulei trebuie să fie cuprins între 3 și 8
  • compatibilitate cu majoritatea ingredientelor cosmetice

Utilizări:

  • produse anhidre, unturi de corp
  • geluri de duș, șampoane, săpunuri lichide
  • emulsii o/w și w/o pentru ten, corp, păr
  • deodorante/antiperspirante
  • geluri/creme pentru conturul ochilor
  • fond de ten, produse de machiaj
  • geluri pentru păr
  • șervețele umede
  • produse de igienă intimă
  • Lipstick/gloss
  • Mascara
  • loțiuni demachiante, loțiuni tonice
  • produse de îngrijire orală
  • produse pentru plajă

Mod de utilizare: 

  • în concentrații de 0,6-1%
  • se adaugă la temperaturi mai mici de 45 gr C (pentru emulsii, în faza finală)

Precauții în utilizare: 

  • nu se utilizează în produsele pentru copii mai mici de 3 ani, cu excepția șampoanelor, săpunurilor lichide și a gelurilor de duș
  • dacă se combină cu alți conservanți, trebuie avut în vedere ca legislația UE impune un maxim de 1% de alcool benzilic, 0,5% de acid salicilic și 0,6% de acid ascorbic in produsele cosmetice
  • evitați contactul cu ochii, nu ingerați, nu aplicați pur pe piele
  • nu lăsați la îndemâna copiilor
  • testați înainte de prima utilizare pe o arie restransa și așteptați 24 de ore pentru a vă asigura că nu aveți reacții nedorite la produs
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati