0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Dermosoft® 1388 ECO- Conservant natural Dermosoft® 1388 ECO- Conservant natural
Anterior

Conservant cosmetic PE

Anterior

Vitamina E naturală

Dermosoft® 1388 ECO- Conservant natural

Vizualizare de ansamblu rapida

Complex vegetal aprobat de Ecocert în cosmeticele BIO, cu multiple beneficii: activitate antimicrobiană largă, efect anti-inflamator și hidratant, prietenos cu pielea.
INCI: Aqua, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate.

Disponibilitate: In stoc

6,50 RON

* Campuri Obligatorii

6,50 RON

Detalii

Dermosoft® 1388 ECO este un ingredient cosmetic multifuncțional cu proprietăți antibacteriene, ideal pentru formularea cosmeticelor naturale, fiind aprobat de Ecocert în cosmeticele BIO. Ca și Plantaserv Q, nu este încadrat ca și conservant în sine, ceea ce permite fabricarea cosmeticelor "fără conservanți".

Dermosoft® 1388 ECO conține doi acizi organici, întâlniți în natură în multe plante; acești acizi ajută la menținerea unui nivel ușor acid al pH-ului pielii pe o perioadă mai lungă de timp. Există o corelație demonstrată științific între pH-ul pielii și sănătatea ei, microorganisme precum Propionibacterium acne și Staphylococcus aureus fiind reduse semnificativ în prezența celor doi acizi organici prezenți în Dermosoft 1388 și a unui pH stabil, ușor acid. 

În cadrul acestui ingredient cosmetic multifuncțional, cei doi acizi organici sunt combinați cu glicerol vegetal, ceea ce îi conferă un puternic efect hidratant. În plus, Dermosoft® 1388 ECO are un parfum delicat, vag de anason, care maschează mirosurile nedorite ale altor ingrediente cosmetice, fără a afecta însă mirosul parfumantelor.

Dermosoft® 1388 ECO este solubil în apă și se folosește în produse care conțin apă, precum:

  • emulsii apă-în-ulei și ulei-în-apă 
  • loțiuni tonice, geluri apoase
  • deodorante ce conțin și apă
  • produse rinse-off (șampoane, geluri de duș, ape de gură)
  • produse hidroalcoolice

Concentrații recomandate: 3-4%, în faza apoasă a emulsiei.

pH-ul compoziției trebuie să fie cuprins între 4,5 și 5,5.

Precauții în utilizare:

  • Nu aplicați pur pe piele, nu ingerați, nu inhalați
  • Evitați contactul cu ochii
  • Nu lăsați la îndemâna copiilor

A se păstra la loc uscat și răcoros, în recipientul bine închis.