Product was successfully added to your shopping cart.
Emulsifiant Glyceryl Stearate SE

Mai multe poze

Anterior

Acid stearic vegetal

Emulsifiant Glyceryl Stearate SE

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Emulsifiant de origine vegetala potrivit pentru o mare varietate de formulări cosmetice (creme hidratante, antirid, fond de ten, bb cream, loțiuni și lapte de corp).

Disponibilitate: In stoc

8,00 RON

* Campuri Obligatorii

8,00 RON

Detalii

Ingrediente: glyceryl stearate, potassium stearate
INCI: Glyceryl Stearate SE

Glyceryl stearate SE este un emulsifiant de origine vegetala potrivit pentru emulsii ulei in apa (o/w). 

Valoare HLB: 12.

Punct de topire: 56°C

Tip: non-ionic.

Forma de prezentare: fulgi de culoare alb-crem, miros slab, agreabil.

Solubilitate: solubil in ulei.

Proprietăți:
  • emulsifiant de sine stătător pentru emulsii o/w (procent optim de parte uleioasa intre 10 si 30%)
  • dozaj recomandat: intre 1 si 10%
  • se folosește împreună cu un co-emulsifiant (alcool cetearilic, de regulă) pentru o mai bună stabilitate a emulsiei
  • util pentru o mare varietate de formulări cosmetice (creme hidratante, antirid, fond de ten, bb cream, loțiuni și lapte de corp)
Mod de utilizare: Se adaugă în faza uleioasă a emulsiei și se încălzește la 70°C.

  1. Cel mai econom, texturi frumoase, stabile, emulsie albă, inodoră - către comercial review by Tuinea on 23.03.2019
    Rating

    Ce mă bucur că l-ați adus - și la preț atât de bun!
    Îl folosesc cu o oarecare prudență:
    - fiind catalogat comedogenic 3, îl aleg doar în formulările pentru tenurile nepredispuse la blocaje - niciodată pentru tenul acneic;
    - a doua precauție e la ingredientele acide ( suc de aloe, aha), care pot destabiliza emulsia; din acest motiv nu îl folosesc în formulările cu Dermosoft sau ale ingrediente care sunt eficiente în ph sub 6;
    - nu combin cu lactatul de sodiu tot pentru riscul de destabilizare;
    - nu mă panichez la aspecutul fluid obținut la finalul emulsificării - știu că devine vâscos la adăugarea acidului lactic; adăugarea acestuia o fac cu mare grijă - mai multă grija ca în cazul altor emulsifianți, deoarece coagulează (”brânzește”) brusc emulsia. Din acest motiv adaug doar cîte o picatură și amestec temeinic, verificând constant ph-ul ca să nu coboare sub 6.
    Îl folosesc cel mai adesea în cremele de mâini, de tălpi sau de corp, pentru că îmi permite să investesc diferența de cost în active mai pretențioase.
    Mulțumesc pentru că vă lărgiți constant lista produselor la prețuri atât de bune!

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati