0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Ulei de Cătină, din semințe, extract CO2

Extract CO2 de Ambretă (mosc vegetal)

Vizualizare de ansamblu rapida

Extract rar și prețios, foarte apreciat de parfumieri pentru notele sale de mosc, în același timp ambrate și calde, bogate și florale, ce permit înlocuirea moscului de origine animală sau sintetică în formularea parfumurilor.

Disponibilitate: In stoc

49,00 RON

* Campuri Obligatorii

49,00 RON

Detalii

Extract rar și prețios, foarte apreciat de parfumieri pentru notele sale de mosc, în același timp ambrate și calde, bogate și florale, ce permit înlocuirea moscului de origine animală sau sintetică în formularea parfumurilor. 

Produs 100% natural, obținut prin extracție cu CO2 din semințele florilor de Hibiscus Abelmoschus, un procedeu ecologic extrem de blând ce permite extracția eficientă a majorității compușilor acestui ulei esențial. Prin urmare, produsul rezultat este extrem de concentrat (între 70 și 95% ulei esențial - consultați certificatul de analiză din secțiunea Documentație). Pentru producerea unui singur kilogram de extract sunt necesare în medie 300kg de semințe.

INCI: Hibiscus Abelmoschus (Musk) Seed Extract

Ingrediente: 70 - 95 % ulei esențial, din care 60 - 75 % farnesyl acetate, 7 - 12 % ambrettolide, heptyl-, decylacetate și farnesol. 

Aspect: lichid uleios, de culoare gălbuie, cu miros caracteristic.

Notă:  de fond, ambrată, de mosc, caldă. Conferă note fascinante, seducătoare, misterioase parfumurilor în care este inclus.

Utilizări:

  • parfumuri pentru el și ea
  • parfumarea emulsiilor și preparatelor anhidre, pentru ten și pentru corp

Concentrații recomandate: 0,5-2%. O cantitate mică de extract influențează în mare măsură parfumul produsului final.

Solubilitate:

  • solubil în alcool de 90gr și în uleiuri
  • insolubil în apă

A se păstra de preferat la frigider, ferit de lumină.