Product was successfully added to your shopping cart.
Extract CO2 de Ardei dulce - Extracte cosmetice naturale

Mai multe poze

Anterior

Extract CO2 de Schisandra

Anterior

Extract CO2 din rădăcină de Iris, 3% ironi

Extract CO2 de Ardei dulce, certificat ecologic la furnizor

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Capsicum Annuum Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract Colorant roșu, 100% natural, obținut din ardei dulci.


9gr ≈ 10ml ; 27gr ≈ 30ml ; 90gr ≈ 100ml

Disponibilitate: In stoc

14,00 RON

* Campuri Obligatorii

14,00 RON

Detalii

Extract pur, uleios, de culoare roșu închis, cu miros înțepător specific, obținut din ardei dulci prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici și standardizare în ulei de floarea soarelui. În afara extractului de rozmarin, cu rol de stabilizare a produsului, acest extract nu conține nici un fel de aditiv. Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit in jur de 10 kilograme de materie primă.

Extractul de Ardei dulce are rol de colorant natural în industria alimentară și în industria cosmetică.

Culoarea este dată de compuși prezenți în mod natural în ardeiul dulce: capsanthin, capsorubin, beta-caroten, zeaxanthin și alte carotenoide.

Alți compuși prezenți în extractul de ardei dulce: trigliceride, tocoferoli.

Are o concentrație mult mai scăzută în capsaicină decât extractul de ardei iute (0,025% maxim), având un potențial iritant mult mai mic decât acesta din urmă. Cu toate acestea, se recomandă a nu se folosi nediluat, iar produsele în care se include să nu se aplice pe răni, zgârieturi, pielea sensibilă, pe mucoase sau în jurul ochilor.

Solubilitate: solubil în uleiuri, insolubil în apă.

Se poate include în:

  • săpunuri preparate prin metoda la rece, la trace
  • emulsii și produse anhidre 

Concentrații recomandate: 0,1-2%. Influențează vizibil culoarea produsului final, chiar și utilizat în concentrații mici.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

Conferă o culoare roșie puternică săpunurilor preparate prin metoda la rece, culoare care se păstrează bine în timp și nu migrează către alte culori decât cea inițială.