0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Extract CO2 Total de Mușețel

Anterior

Extract CO2 de Gălbenele

Extract CO2 de Morcov

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Daucus Carota Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Extract concentrat, bogat în beta-caroten, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, util pentru pentru produsele de plajă și pentru compozițiile cosmetice antirid sau pentru tenul uscat, sensibil.

Disponibilitate: In stoc

11,60 RON

* Campuri Obligatorii

11,60 RON

Detalii

 

Acest extract uleios de culoare roșie, cu miros dulce specific de morcov, este obținut prin extracție cu dioxid de carbon din rădăcina de morcov și standardizare în ulei de Jojoba. Produsul este stabilizat cu ajutorul extractului de rozmarin. În afara uleiului de jojoba și a extractului de rozmarin, acest extract nu conține nici un fel de aditiv, urme de solvenți, metale grele sau microbi.
Extractul este foarte concentrat: pentru obținerea unui singur kilogram de extract se folosesc de regulă între 9 și 11 de kilograme de materie primă.

Extractul de morcov conține aproximativ 0,20% beta-caroten (corespunde la 2500 – 3500 i.U. provitamina A), responsabil pentru tenta ușor-bronzată pe care o conferă pielii. Beta-carotenul, precursor al vitaminei A, are proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, de aceea extractul de morcov este util pentru compozițiile cosmetice antirid, dar și pentru produsele de plajă.

Extractul CO2 de Morcov este recomandat pentru:

  • tenul uscat și sensibil
  • tenul matur, ridat
  • regenerarea pielii după expunerea la soare

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură, în recipientul original bine închis.

 

 



 

Mod de utilizare a extractului CO2 de Morcov:

  • În serumuri pentru corp, în combinație cu uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile.
  • În emulsii, în faza finală, după ce temperatura emulsiei a scăzut sub 40 gr C. 

Solubilitate: insolubil în apă, solubil în uleiuri.

Concentrații recomandate: 0,5-5%. Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mică aduce beneficii terapeutice importante. Influențează culoarea produsului final.

Se poate include în:

  • creme și loțiuni pentru ten sau pentru corp
  • emulsii, serumuri cu efect iluminant pentru ten
  • uleiuri de masaj 
  • loțiuni și uleiuri de plajă