Product was successfully added to your shopping cart.
Extract CO2 de Trandafir Salbatic - Extracte cosmetice naturale

Mai multe poze

Anterior

Extract CO2 de Ardei dulce, certificat ecologic la furnizor

Anterior

Extract CO2 de Schisandra

Extract CO2 de Trandafir Sălbatic

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract


Extract prețios, bogat în acizi grași esențiali (aprox 70%), steroli, carotenoizi și tocoferoli. Potrivit pentru tenul matur, uscat sau acneic.


9gr ≈ 10ml, 27gr ≈ 30ml, 90gr ≈ 100ml

Disponibilitate: In stoc

15,00 RON

* Campuri Obligatorii

15,00 RON

Detalii

Extract pur, uleios, de culoare roșu închis, cu miros vegetal specific, obținut din fructul trandafirului sălbatic prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. În afara extractului de rozmarin, cu rol de stabilizare a produsului, acest extract nu conține nici un fel de aditiv. Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 18 și 22 de kilograme de materie primă.

Extractul de Trandafir este bogat în steroli, tocopheroli, carotenoizi și acizi grași esențiali precum acidul linoleic (în jur de 50%) și acidul alpha-linolenic (aprox 30%), fiind recomandat pentru :

  • tenul uscat, matur
  • tenul acneic sau cu imperfecțiuni
  • afecțiuni precum dermatita atopica
  • pielea uscată și crăpată

Se poate include în:

  • faza finală a emulsiilor
  • creme și loțiuni gata preparate
  • uleiuri de masaj
  • unturi de corp

Concentrații recomandate: 0,1-2%. Influențează vizibil culoarea produsului final, chiar și utilizat în concentrații mici.

Mod de păstrare: de preferat la frigider, ferit de lumină.

 

  1. Rezultate vizibile review by Tuinea on 21.09.2018
    Rating

    Îl folosesc în emulsii, măști faciale, cu rezultate vizibile, sesizate imediat de utilizatoarele produselor finale. Ca preparator, iubesc produsele cu extracție CO2, pentru că le pot folosi fără teamă de reacții ( gen iritație, pișcăciune) și pentru tenurile sensibile sau în produse pentru zona ochilor, spre deosebire de uleiurile esențiale. Mulțumesc!

  2. Interesant review by Vera Predescu on 18.09.2018
    Rating

    L-am folosit in sapun la rece, adaugat la trace-poate influenta culoarea finala. Daca se tine cont de recomandarea din descriere cu privire la dozaj poti conta pe o culoare frumoasa la final....sau poti sa mergi pe maximul recomandat in descriere si te bucuri de surpriza finala. Oricum ar fi eu l-am folosit si in sapun si in mixurile mele de uleiuri, si imi place...
    Aaa, si multumesc Sonia Aroma-Shop pentru cadoul din pachet.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati