Product was successfully added to your shopping cart.

Active cosmetice

   

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Bicarbonat de sodiu

    Util în ajustarea pH-ului compozițiilor cosmetice și realizarea bilelor efervescente, pastelor de dinți și deodorantelor.
  2. Bisabolol natural

    INCI: Bisabolol Ingredient activ antiinflamator reputat pentru proprietățile sale calmante, antibacteriene și regenerante. Util în crearea cosmeticelor pentru ten sensibil sau pentru bebeluși.
  3. Cafeină pură

    Extract recunoscut pentru proprietățile sale lipolitice și anticelulitice, fiind un aliat semnificativ în procesul de slăbire. Cafeina stimulează circulația sanguină, ajutând la combaterea pungilor de sub ochi și la tonifierea tenului.
  4. Carbonat de calciu

    Ingredient cosmetic cu multiple întrebuințări, carbonatul de calciu este utilizat în formularea pastelor de dinți, a produselor de machiaj și a produselor de menaj.
  5. Carbune vegetal activ

    INCI: charcoal

    Ingredient activ purifiant si detoxifiant si, in acelasi timp, colorant vegetal util in formularea cosmeticelor si sapunurilor 100% naturale.
  6. Colagen marin

    Colagen vegetal obținut din alge mediteraneene, bogat în vitamine, oligoelemente și proteine cu greutate moleculară foarte mică, cu compoziție asemănătoare colagenului din piele. Regenerează, hrănește, hidratează și protejează pielea. Părul devine lucios, moale și ușor de pieptănat.
    10,50 RON
  7. Cristale de Menthol

    INCI: MENTHOL Activ cu aroma intensa de menta ce se poate include în diverse produse cosmetice: paste de dinti si ape de gura, lotiuni pentru picioare obosite si umflate, loțiuni pentru calmarea intepaturilor si reducerea senzatiei de mancarime, balsam cu aplicare locala pentru ameliorarea umflaturilor, migrenelor sau durerilor musculare.
  8. Dioxid de Titan

    INCI: titanium dioxid Non-nano. Pigment mineral alb si filtru UV, dioxidul de titan este util in formularea cosmeticelor decorative si a lotiunilor de protectie solara.
  9. Eritritol

    INCI: Erythritol 100% natural, biodegradabil, admis de Ecocert și Cosmos în cosmeticele naturale. Poliol prezent în mod natural în multe fructe precum strugurii și pepenele, precum și în alimente fermentate. Se folosește ca îndulcitor natural în paste de dinți și ape de gură (duce la o scădere semnificativă a plăcii bacteriene, pentru că inhibă dezvoltarea streptococului Mutans). Eritritolul este și un agent umectant puternic, cu un efect de hidratare cu aproape 30% mai mare decât glicerina, și se folosește in creme hidratante pentru ten și corp.
  10. Exfoliant din sâmburi de caise, pentru corp

    Util pentru realizarea cosmeticelor cu rol exfoliant (creme si unturi de corp, sapunuri exfoliante etc.) pentru o piele mai luminoasă și mai catifelată.

   

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 55

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5