Product was successfully added to your shopping cart.

Active cosmetice

   

8 Articol(e)

  1. Extract CO2 de Gălbenele

    INCI: Calendula Officinalis Flower Extract Extract pur, extrem de concentrat, destinat îngrijirii pielii iritate, sensibile, dar și a tenului matur, datorită prezenței esterilor de faradiol cu rol calmant și cicatrizant și a beta-carotenului cu efect antioxidant.

  2. Extract CO2 de Trandafir Sălbatic

    INCI: Rosa Canina (Rosehip) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

    Extract prețios, bogat în acizi grași esențiali (aprox 70%), steroli, carotenoizi și tocoferoli. Potrivit pentru tenul matur, uscat sau acneic.

    9gr ≈ 10ml, 27gr ≈ 30ml, 90gr ≈ 100ml

  3. Extract CO2 din semințe de Zmeură

    INCI: Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. Având în compoziție preponderent acizi grași esențiali și tocopherol, acest extract din semințe de zmeură ajută la calmarea și regenerarea pielii, precum și la combaterea îmbătrânirii premature și formării ridurilor. Hidratează și menține elasticitatea pielii, fiind un bun reparator al pielii după expunerea la soare.

    9gr ≈ 10ml ; 27gr ≈ 30ml ; 90gr ≈ 100ml

  4. Ulei de Cătină, din semințe, extract CO2

    INCI:Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Kernel Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. Un extract versatil, bogat în carotenoizi, tocoferoli și steroli, potrivit atât ca activ antirid, cât și ca ingredient calmant, antiinflamator al produselor pentru tenul acneic.

    9gr  ≈ 10ml ; 27gr  ≈ 30ml ; 90gr  ≈ 100ml

  5. Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat

    INCI:Pongamia glabra seed oil

    Renumit pentru capacitatea sa dovedita stiintific de a absorbi razele UV, uleiul de karanja in stare pura are un SPF de aproximativ 20. Apara pielea impotriva fenomenului de fotoaging si previne decolorarea parului datorata expunerii la soare. 

    45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

  6. Ulei de Rodie, extract CO2

    INCI: Punica Granatum seed oil Extract concentrat din semințe de rodie, bogat în acid punicic cu proprietăți antiinflamatoare și calmante.

    9gr  ≈ 10ml ; 27gr  ≈ 30ml ; 90gr  ≈ 100ml

  7. Vitamina A cosmetică

    INCI: Retinyl Palmitate Având o structură moleculară mică, vitamina A - retinyl palmitate pătrunde în profunzime straturile pielii, influențând producția de colagen și de elastină. Astfel, are un puternic efect antirid și regenerează pielea afectată de acnee.
  8. Vitamina E naturală

    Antioxidant clasic de origine vegetală, vitamina E naturală ameliorează microcirculația sanguină și îmbunătățește elasticitatea pielii. În plus, previne râncezirea uleiurilor vegetale din cosmeticele în care este inclusă.

   

8 Articol(e)