Product was successfully added to your shopping cart.

Pigmenți cosmetici

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 41

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Activ cosmetic Volumizator de Gene

    INCI: Cellulose

    Fibre obținute din surse naturale regenerabile, ce se folosesc în cosmetică pentru a înlocui fibrele sintetice de tip nylon din mascara pentru volum. Au o capacitate mare de a reține apa și uleiul și acționează sinergic împreună cu alți agenți de îngroșare pentru a obține un rimmel cu efect de gene false.

  2. Amidon de porumb

    Pudra de amidon de porumb se folosește în cosmetica handmade în pudrele pentru machiaj, pe care le ajută să adere mai bine la piele și la fabricarea bombelor de baie. Absoarbe excesul de sebum și matifiază, fiind util la prepararea produselor destinate în special tenului gras.
  3. Argilă albă superfină CAOLIN

    Calmantă și decongestionantă, argila albă, cunoscută și sub denumire de kaolin, este potrivită pentru îngrijirea tenului sensibil sau matur.
  4. Bază de rimel

    Foarte utilă pentru persoanele care nu doresc să folosească mojarul în prepararea rimelului, fondului de ten sau colorarea săpunurilor.
  5. Carbonat de calciu

    Ingredient cosmetic cu multiple întrebuințări, carbonatul de calciu este utilizat în formularea pastelor de dinți, a produselor de machiaj și a produselor de menaj.
  6. Extract CO2 de Ardei dulce, certificat ecologic la furnizor

    INCI: Capsicum Annuum Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract Colorant roșu, 100% natural, obținut din ardei dulci.

    9gr ≈ 10ml ; 27gr ≈ 30ml ; 90gr ≈ 100ml

  7. Extract CO2 de Gromwell, colorant natural

    Extract din rădăcină de Lithospermum Erythrorhizon, plantă utilizată în medicina chineză tradițională pentru rolul său cicatrizant și antibacterian și în Japonia, în trecut, pentru superbul colorant shikonin utilizat pentru vopsirea veșmintelor imperiale. Colorează preparatele cosmetice în frumoase nuanțe de roz, oranj, roșu sau albastru magenta.
  8. Extract CO2 de Morcov

    INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Daucus Carota Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Extract concentrat, bogat în beta-caroten, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, util pentru pentru produsele de plajă și pentru compozițiile cosmetice antirid sau pentru tenul uscat, sensibil.

    9gr ≈ 10ml ; 27gr ≈ 30ml ; 90gr ≈ 100ml

  9. Oxid de zinc

    Ingredient versatil, cu multiple utilizări în cosmetică. Are rol astringent și antiinflamator, fiind ideal pentru produsele antiacnee. Absoarbe razele ultraviolete, acționând în sinergie cu celelalte ingrediente ale produselor de protecție solară.
  10. Pigment alb predispersat - solubil in ulei

    Dispersie de pigment mat alb de înaltă puritate în ulei de ricin. Această dispersie este foarte ușor de utilizat (nu mai este nevoie de mojar) pentru ajustarea nuanței fondului de ten, a anticearcănelor sau corectoarelor, obținerea cosmeticelor decorative precum rujul, lipglossul, dar și pentru colorarea săpunurilor. Ajută la evitarea aglomerărilor de pigment întâlnite în preparatele realizate cu dioxidul de titan sub formă de pudră, unde nu s-a folosit corespunzător mojarul.

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 41

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5