Product was successfully added to your shopping cart.

Pigmenți cosmetici

   

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 53

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Extract CO2 de Gromwell, colorant natural

    Extract din rădăcină de Lithospermum Erythrorhizon, plantă utilizată în medicina chineză tradițională pentru rolul său cicatrizant și antibacterian și în Japonia, în trecut, pentru superbul colorant shikonin utilizat pentru vopsirea veșmintelor imperiale. Colorează preparatele cosmetice în frumoase nuanțe de roz, oranj, roșu sau albastru magenta.
  2. Extract CO2 de Morcov

    INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Daucus Carota Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Extract concentrat, bogat în beta-caroten, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, util pentru pentru produsele de plajă și pentru compozițiile cosmetice antirid sau pentru tenul uscat, sensibil.

    9gr ≈ 10ml ; 27gr ≈ 30ml ; 90gr ≈ 100ml

  3. Natural Jelly - bază de gloss și balsam de buze

    Combinație interesantă de ceruri, uleiuri naturale și vitamine, ce lasă o senzație catifelată, plăcută pe piele și pe buze, fiind un substitut natural perfect la vaselinei din comerț. Ingredient versatil cu utilizări multiple: de la rujuri și balsamuri nutritive pentru buze până la creme protectoare pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

  4. Oxid de zinc

    Ingredient versatil, cu multiple utilizări în cosmetică. Are rol astringent și antiinflamator, fiind ideal pentru produsele antiacnee. Absoarbe razele ultraviolete, acționând în sinergie cu celelalte ingrediente ale produselor de protecție solară.

    Pret normal: 7,00 RON

    Special Price 5,95 RON

  5. Pigment alb predispersat - solubil în apă

    Dispersie de pigment mat alb de înaltă puritate într-un amestec de glicerină și apă. Această dispersie este foarte ușor de utilizat (nu mai este nevoie de mojar) pentru ajustarea nuanței fondului de ten, obținerea cosmeticelor decorative pentru ochi și buze, dar și pentru colorarea săpunurilor.
  6. Pigment alb predispersat - solubil in ulei

    Dispersie de pigment mat alb de înaltă puritate în ulei de ricin. Această dispersie este foarte ușor de utilizat (nu mai este nevoie de mojar) pentru ajustarea nuanței fondului de ten, a anticearcănelor sau corectoarelor, obținerea cosmeticelor decorative precum rujul, lipglossul, dar și pentru colorarea săpunurilor. Ajută la evitarea aglomerărilor de pigment întâlnite în preparatele realizate cu dioxidul de titan sub formă de pudră, unde nu s-a folosit corespunzător mojarul.
  7. Pigment cosmetic mat albastru bleumarin

    Pigment cosmetic mat, de culoare bleumarin închis, potrivit pentru utilizare în farduri și tușuri pentru pleoape și mascara. Nu își păstrează culoarea în săpunurile preparate la rece.
  8. Pigment cosmetic mat albastru ultramarine

    Pigment cosmetic mat, de culoare albastră, potrivit pentru utilizare în toate aplicațiile cosmetice: fard de pleoape, pudre libere sau compacte, săpunuri preparate la rece sau melt-and-pour.
  9. Pigment cosmetic mat galben

    Pigment cosmetic mat, de culoare galbenă, potrivit pentru utilizare în toate aplicațiile cosmetice: fard de pleoape fond de ten fluid sau pudră pudre libere sau compacte săpunuri preparate la rece sau melt-and-pour.
  10. Pigment cosmetic mat maro închis

    Pigment cosmetic mat, de culoare maro, potrivit pentru utilizare în toate aplicațiile cosmetice: fard de pleoape, pudre libere sau compacte, săpunuri preparate la rece sau melt-and-pour.

   

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 53

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5