Product was successfully added to your shopping cart.
Carbune vegetal activ - Active cosmetice

Mai multe poze

Anterior

Panthenol pur - Provitamina B5

Anterior

Activ Ecran solar natural

Carbune vegetal activ

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: charcoal


Ingredient activ purifiant si detoxifiant si, in acelasi timp, colorant vegetal util in formularea cosmeticelor si sapunurilor 100% naturale.

Disponibilitate: Nu este in stoc

12,00 RON

Detalii

INCI: charcoal

Carbune activ pur, de origine vegetala (nuca de cocos), grad cosmetic sub forma de pulbere foarte fina (5-10microni).

Proprietati:

  • purifiant
  • detoxifiant
  • colorant cosmetic natural

Recomandat pentru:

  • masti si creme purifiante
  • paste de dinti
  • sapunuri handmade (negru intens)
  • produse naturale de machiaj (inlocuieste cu succes pigmentul mineral negru)

Concentratii recomandate:

  • ca ingredient activ detoxifiant si purifiant: pana la 1%.
  • drept colorant in compozitii cosmetice de machiaj: pana la 75%

Se recomanda a se utiliza in maxim 12 luni de la deschiderea recipientului.

  1. f bun review by maria on 09.04.2020
    Rating

    f bun in prafurile de curatat/albit dintii !!

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati