Product was successfully added to your shopping cart.

Ingrediente cosmetice

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 11

  1. 1
  2. 2
  1. Activ natural Liftefect

    Acum in stoc: lot 5514522, expira la: 27/06/2020

    Activ cosmetic natural, tensor și filmogen, utilizat în emulsii și geluri apoase pentru efectul de lifting imediat. Se poate folosi și în farduri, mascara, eye-linere, geluri și spray-uri pentru păr.

    Pret normal: 7,50 RON

    Special Price 6,38 RON

  2. Hidrolat de Rosa Alba

    Hidrolatul de Rosa Alba ne încântă cu parfumul său suav, floral, mai delicat și mai puțin intens decât al hidrolatului de trandafir de Damasc. Ca și acesta din urmă, este produs în cea mai veche distilerie din Valea Trandafirilor, din flori proaspete de trandafir alb, același din care se produce prețiosul ulei esențial de trandafir alb.
  3. MCT oil - Caprylic/capric triglycerides

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de palmier.

    MCT(Medium-chain triglycerides) oil poate fi obtinut atat din uleiul de palmier cat si din cel de cocos, in ambele cazuri prezentand proprietati similare. Acest produs poate inlocui cu succes uleiul de cocos fractionat in produsele cosmetice, fiind o varianta mai economica.

    Acum in stoc lot CO-12259JMLCL, exp la 09/2021.

  4. Niacinamidă

    INCI: Niacinamide

    În cosmetică, niacinamida este utilizată pentru efectul hidratant și de uniformizare a culorii pielii. Studiile au arătat că niacinamida are un efect pozitiv în inhibarea sintezei melaninei, oferind un aspect mai uniform al culorii tenului.

  5. Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale
    Nou

    Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale

    Solubilizant natural, fără alcool, ce permite dispersarea uleiurilor esențiale în apă, hidrolate, geluri, produse pentru baie etc.
  6. Ulei de Borago, virgin

    Reputat pentru conținutul generos de acid gamma-linolenic și acid linoleic, acest ulei contribuie la calmarea tenului inflamat, iritat sau cu eczeme, precum și la regenerarea pielii.

    45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

  7. Ulei de dafin, virgin Ulei de dafin, virgin
    Nou

    Ulei de dafin, virgin

    Uleiul din fructe de dafin este un ulei deosebit, cu o aromă aparte, folosit în special în Orientul Mijlociu pentru virtuțile sale terapeutice ce se adresează întregului corp. Astfel, uleiul de dafin ameliorează probleme ale pielii, precum acneea, eczemele, psorizisul, rozacea, infecțiile fungice și mâncărimile.

    90gr ≈ 100ml ; 180gr ≈ 200ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru ; 4,5kg ≈ 5 litri

  8. Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat

    INCI:Pongamia glabra seed oil

    Renumit pentru capacitatea sa dovedita stiintific de a absorbi razele UV, uleiul de karanja in stare pura are un SPF de aproximativ 20. Apara pielea impotriva fenomenului de fotoaging si previne decolorarea parului datorata expunerii la soare. 

  9. Ulei de Neem, virgin

    INCI: melia azadirachta fruit/seed oil

    90gr ≈ 100ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

    14,00 RON
  10. Ulei de Tamanu, virgin

    Uleiul virgin de Tamanu are efect calmant, antiinflamator si cicatrizant, fiind util in preparatele pentru calmarea pielii inrosite, iritate dar si pentru diminuarea durerilor musculare sau articulare.

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 11

  1. 1
  2. 2