Product was successfully added to your shopping cart.

Ingrediente cosmetice

   

8 Articol(e)

  1. Activ natural Liftefect

    Activ cosmetic natural, tensor și filmogen, utilizat în emulsii și geluri apoase pentru efectul de lifting imediat. Se poate folosi și în farduri, mascara, eye-linere, geluri și spray-uri pentru păr.
  2. Hidrolat de Rosa Alba

    Hidrolatul de Rosa Alba ne încântă cu parfumul său suav, floral, mai delicat și mai puțin intens decât al hidrolatului de trandafir de Damasc. Ca și acesta din urmă, este produs în cea mai veche distilerie din Valea Trandafirilor, din flori proaspete de trandafir alb, același din care se produce prețiosul ulei esențial de trandafir alb.
  3. MCT oil - Caprylic/capric triglycerides

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de palmier.

    MCT(Medium-chain triglycerides) oil poate fi obtinut atat din uleiul de palmier cat si din cel de cocos, in ambele cazuri prezentand proprietati similare. Acest produs poate inlocui cu succes uleiul de cocos fractionat in produsele cosmetice, fiind o varianta mai economica.

    Acum in stoc :

    • lot CO-12259JMLCL, exp la 09/2021.
    • lot 1912044 exp la 06/01/2023.
  4. Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale
    Nou

    Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale

    Solubilizant natural, fără alcool, ce permite dispersarea uleiurilor esențiale în apă, hidrolate, geluri, produse pentru baie etc.
  5. Ulei de Argan, virgin

    Un ulei de o calitate excepțională, obținut din sâmburi neprăjiți, prin presare la rece. Reputat pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatoare și regenerante, uleiul virgin de argan este ideal pentru îngrijirea pielii sensibile din jurul ochilor, precum și a tenului matur sau sensibil.

    90gr ≈ 100ml ; 180gr ≈ 200ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru ; 4,5kg ≈ 5L

  6. Ulei de Cătină, din semințe, extract CO2

    INCI:Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Kernel Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. Un extract versatil, bogat în carotenoizi, tocoferoli și steroli, potrivit atât ca activ antirid, cât și ca ingredient calmant, antiinflamator al produselor pentru tenul acneic.

    9gr  ≈ 10ml ; 27gr  ≈ 30ml ; 90gr  ≈ 100ml

    Pret normal: 12,00 RON

    Special Price 10,20 RON

  7. Ulei de Șofrănel, rafinat

    Ulei prețios, bogat în acizi grași esențiali și vitamine, benefic pentru pielea uscată, cuperotică și pentru păr.

    45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

  8. Unt de cacao, dezodorizat, alb

    Un produs potrivit pentru cremele sau săpunurile în care vrem să ne bucurăm de beneficiile untului de cacao dar nu dorim ca aroma de cacao să interfereze cu alte parfumuri.

   

8 Articol(e)