Product was successfully added to your shopping cart.

Ingrediente cosmetice

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 19

  1. 1
  2. 2
  1. Activ natural Liftefect

    Activ cosmetic natural, tensor și filmogen, utilizat în emulsii și geluri apoase pentru efectul de lifting imediat. Se poate folosi și în farduri, mascara, eye-linere, geluri și spray-uri pentru păr.
  2. Aloe Vera Leaf Juice

    Aloe Vera Leaf Juice este un veritabil panaceu pentru toate tipurile de piele. Se utilizează într-o serie de aplicații cosmetice, în principal pentru tratamentul inflamațiilor și iritațiilor cutanate, datorită efectului său emolient și calmant.
  3. Colagen marin

    Colagen vegetal obținut din alge mediteraneene, bogat în vitamine, oligoelemente și proteine cu greutate moleculară foarte mică, cu compoziție asemănătoare colagenului din piele. Regenerează, hrănește, hidratează și protejează pielea. Părul devine lucios, moale și ușor de pieptănat.
  4. Extract CO2 de Gălbenele

    INCI: Calendula Officinalis Flower Extract Extract pur, extrem de concentrat, destinat îngrijirii pielii iritate, sensibile, dar și a tenului matur, datorită prezenței esterilor de faradiol cu rol calmant și cicatrizant și a beta-carotenului cu efect antioxidant.

    13,00 RON
  5. Hidrolat de Rosa Alba

    Hidrolatul de Rosa Alba ne încântă cu parfumul său suav, floral, mai delicat și mai puțin intens decât al hidrolatului de trandafir de Damasc. Ca și acesta din urmă, este produs în cea mai veche distilerie din Valea Trandafirilor, din flori proaspete de trandafir alb, același din care se produce prețiosul ulei esențial de trandafir alb.

    Pret normal: 9,00 RON

    Special Price 7,65 RON

  6. MCT oil - Caprylic/capric triglycerides MCT oil - Caprylic/capric triglycerides
    Nou

    MCT oil - Caprylic/capric triglycerides

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de palmier.

    MCT(Medium-chain triglycerides) oil poate fi obtinut atat din uleiul de palmier cat si din cel de cocos, in ambele cazuri prezentand proprietati similare. Acest produs poate inlocui cu succes uleiul de cocos fractionat in produsele cosmetice, fiind o varianta mai economica.

    Pret normal: 16,00 RON

    Special Price 13,60 RON

  7. Niacinamidă

    INCI: Niacinamide

    În cosmetică, niacinamida este utilizată pentru efectul hidratant și de uniformizare a culorii pielii. Studiile au arătat că niacinamida are un efect pozitiv în inhibarea sintezei melaninei, oferind un aspect mai uniform al culorii tenului.

  8. Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale

    Solubilizant natural, fără alcool, ce permite dispersarea uleiurilor esențiale în apă, hidrolate, geluri, produse pentru baie etc.
  9. Ulei de Argan, virgin

    Un ulei de o calitate excepțională, obținut din sâmburi neprăjiți, prin presare la rece. Reputat pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatoare și regenerante, uleiul virgin de argan este ideal pentru îngrijirea pielii sensibile din jurul ochilor, precum și a tenului matur sau sensibil.

    45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

    15,00 RON
  10. Ulei de Avocado, virgin

    Bogat în acizi grași, lecitină, betacaroten, vitamine și diverși steroli, uleiul de Avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor.

    45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 19

  1. 1
  2. 2