Product was successfully added to your shopping cart.

Ingrediente cosmetice

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 13

  1. 1
  2. 2
  1. Aloe Vera Leaf Juice

    Aloe Vera Leaf Juice este un veritabil panaceu pentru toate tipurile de piele. Se utilizează într-o serie de aplicații cosmetice, în principal pentru tratamentul inflamațiilor și iritațiilor cutanate, datorită efectului său emolient și calmant.

  2. Extract CO2 de Gălbenele

    INCI: Calendula Officinalis Flower Extract Extract pur, extrem de concentrat, destinat îngrijirii pielii iritate, sensibile, dar și a tenului matur, datorită prezenței esterilor de faradiol cu rol calmant și cicatrizant și a beta-carotenului cu efect antioxidant.

  3. Hidrolat de Rosa Alba

    Hidrolatul de Rosa Alba ne încântă cu parfumul său suav, floral, mai delicat și mai puțin intens decât al hidrolatului de trandafir de Damasc. Ca și acesta din urmă, este produs în cea mai veche distilerie din Valea Trandafirilor, din flori proaspete de trandafir alb, același din care se produce prețiosul ulei esențial de trandafir alb.

    Pret normal: 9,50 RON

    Special Price 8,08 RON

  4. MCT oil - Caprylic/capric triglycerides

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de palmier.

    MCT(Medium-chain triglycerides) oil poate fi obtinut atat din uleiul de palmier cat si din cel de cocos, in ambele cazuri prezentand proprietati similare. Acest produs poate inlocui cu succes uleiul de cocos fractionat in produsele cosmetice, fiind o varianta mai economica.

    Acum in stoc :

    • lot CO-12259JMLCL, exp la 09/2021.
    • lot 1912044 exp la 06/01/2023.
  5. Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale
    Nou

    Solubol NV - dispersant pentru uleiuri esentiale

    Solubilizant natural, fără alcool, ce permite dispersarea uleiurilor esențiale în apă, hidrolate, geluri, produse pentru baie etc.
  6. Ulei de cânepă, virgin Ulei de cânepă, virgin
    Nou

    Ulei de cânepă, virgin

    Un ulei excepțional pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele, uleiul de cânepă penetrează rapid pielea și o hidratează profund. Un ulei bogat în acizi grași polinesaturați (Omega 6 și Omega3), esențiali pentru refacerea elasticității pielii. Omega 6, prezent în mod natural în ceramidele pielii, ajută la reconstrucția lipidelor epidermei și împiedică deshidratarea. Omega 3 are proprietăți antiinflamatoare și calmează iritațiile.

    Acum in stoc lot B66-13, exp la 03.2021

  7. Ulei de dafin, virgin Ulei de dafin, virgin
    Nou

    Ulei de dafin, virgin

    Uleiul din fructe de dafin este un ulei deosebit, cu o aromă aparte, folosit în special în Orientul Mijlociu pentru virtuțile sale terapeutice ce se adresează întregului corp. Astfel, uleiul de dafin ameliorează probleme ale pielii, precum acneea, eczemele, psorizisul, rozacea, infecțiile fungice și mâncărimile.

    90gr ≈ 100ml ; 180gr ≈ 200ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru ; 4,5kg ≈ 5 litri

    Pret normal: 27,00 RON

    Special Price 22,95 RON

  8. Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat - Uleiuri cosmetice naturale Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat - Uleiuri cosmetice naturale
    Nou

    Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat

    INCI:Pongamia glabra seed oil

    Renumit pentru capacitatea sa dovedita stiintific de a absorbi razele UV, uleiul de karanja in stare pura are un SPF de aproximativ 20. Apara pielea impotriva fenomenului de fotoaging si previne decolorarea parului datorata expunerii la soare.

    In stoc lot 197077, exp la 04/2021.

    Pret normal: 12,50 RON

    Special Price 10,63 RON

  9. Ulei esenţial de Mentă Arvensis

    Aromă mentolată, foarte fresh, ideală pentru combinațiile aromaterapeutice menite să învigoreze spiritul și trupul și să decongestioneze sinusurile. Aplicarea cutanată (diluat) ajută la diminuarea senzației de mâncărime și la ameliorarea durerilor de cap și reumatismale. Aroma sa foarte fresh ajută și la înlăturarea senzației de greață.

    Uleiul esențial de mentă arvensis (Cornmint) este bogat în menthol (în jur de 80%). Din acest motiv, poate fi solid partial sau total chiar si la temperatura camerei. Faptul ca uleiul este solid demonstreaza puritatea lui, ca nu s-a intervenit pentru indepartarea mentholului si ca uleiul esential din flacon este cel obtinut prin distilare la aburi.

  10. Ulei esențial de Tămâie, Boswellia Carterii

    Uleiul de tămâie este unul dintre uleiurile esențiale cele mai benefice pentru piele, alături de lavandă. Are proprietăți antioxidante, calmează inflamația și vindecă tegumentul. Uleiul esențial de tămâie ajută și sistemul respirator, pentru că elimină congestia nazală, ameliorează inflamația și ajută la eliminarea secrețiilor. În plus, este unul dintre puținele uleiuri esențiale care nu solicită precauții speciale în utilizare, fiind safe pentru copii și persoane vârstnice.

   

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 13

  1. 1
  2. 2