Product was successfully added to your shopping cart.

Ingrediente cosmetice

   

6 Articol(e)

  1. Extract CO2 de Gălbenele

    INCI: Calendula Officinalis Flower Extract Extract pur, extrem de concentrat, destinat îngrijirii pielii iritate, sensibile, dar și a tenului matur, datorită prezenței esterilor de faradiol cu rol calmant și cicatrizant și a beta-carotenului cu efect antioxidant.

  2. Hidrolat de Rosa Alba

    Hidrolatul de Rosa Alba ne încântă cu parfumul său suav, floral, mai delicat și mai puțin intens decât al hidrolatului de trandafir de Damasc. Ca și acesta din urmă, este produs în cea mai veche distilerie din Valea Trandafirilor, din flori proaspete de trandafir alb, același din care se produce prețiosul ulei esențial de trandafir alb.

    Pret normal: 9,50 RON

    Special Price 8,08 RON

  3. MCT oil - Caprylic/capric triglycerides

    INCI: Caprylic / capric triglycerides

    Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de palmier.

    MCT(Medium-chain triglycerides) oil poate fi obtinut atat din uleiul de palmier cat si din cel de cocos, in ambele cazuri prezentand proprietati similare. Acest produs poate inlocui cu succes uleiul de cocos fractionat in produsele cosmetice, fiind o varianta mai economica.

    Acum in stoc :

    • lot CO-12259JMLCL, exp la 09/2021.
    • lot 1912044 exp la 06/01/2023.
  4. Ulei de Argan, virgin

    Un ulei de o calitate excepțională, obținut din sâmburi neprăjiți, prin presare la rece. Reputat pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatoare și regenerante, uleiul virgin de argan este ideal pentru îngrijirea pielii sensibile din jurul ochilor, precum și a tenului matur sau sensibil.

    90gr ≈ 100ml ; 180gr ≈ 200ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru ; 4,5kg ≈ 5L

  5. Ulei de dafin, virgin Ulei de dafin, virgin
    Nou

    Ulei de dafin, virgin

    Uleiul din fructe de dafin este un ulei deosebit, cu o aromă aparte, folosit în special în Orientul Mijlociu pentru virtuțile sale terapeutice ce se adresează întregului corp. Astfel, uleiul de dafin ameliorează probleme ale pielii, precum acneea, eczemele, psorizisul, rozacea, infecțiile fungice și mâncărimile.

    90gr ≈ 100ml ; 180gr ≈ 200ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru ; 4,5kg ≈ 5 litri

    Pret normal: 27,00 RON

    Special Price 22,95 RON

  6. Ulei esenţial de Mentă Arvensis

    Aromă mentolată, foarte fresh, ideală pentru combinațiile aromaterapeutice menite să învigoreze spiritul și trupul și să decongestioneze sinusurile. Aplicarea cutanată (diluat) ajută la diminuarea senzației de mâncărime și la ameliorarea durerilor de cap și reumatismale. Aroma sa foarte fresh ajută și la înlăturarea senzației de greață.

    Uleiul esențial de mentă arvensis (Cornmint) este bogat în menthol (în jur de 80%). Din acest motiv, poate fi solid partial sau total chiar si la temperatura camerei. Faptul ca uleiul este solid demonstreaza puritatea lui, ca nu s-a intervenit pentru indepartarea mentholului si ca uleiul esential din flacon este cel obtinut prin distilare la aburi.

   

6 Articol(e)