Product was successfully added to your shopping cart.

Uleiurile si unturile Aroma-Shop sunt de origine vegetală, majoritatea obținute prin presare la rece și multe dintre ele ecocertificate la producător.

Extractele CO2 sunt obtinute prin intermediul unei tehnologii ecologice de ultima ora (extractia cu CO2), ce permite extragerea compusilor lipofili ai plantei la un randament superior metodelor obisnuite de extractie (presare la rece, distilare etc).

Uleiurile, unturile si extractele CO2 din plante sunt utile pentru realizarea uleiurilor de masaj, a unturilor și scrub-urilor de corp, a unguentelor, emulsiilor și săpunurilor la rece.

Uleiuri și unturi

   

Articolele de la 31 la 40 din totalul de 51

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Ulei de dafin, virgin Ulei de dafin, virgin
    Nou

    Ulei de dafin, virgin

    Uleiul din fructe de dafin este un ulei deosebit, cu o aromă aparte, folosit în special în Orientul Mijlociu pentru virtuțile sale terapeutice ce se adresează întregului corp. Astfel, uleiul de dafin ameliorează probleme ale pielii, precum acneea, eczemele, psorizisul, rozacea, infecțiile fungice și mâncărimile.

    90gr ≈ 100ml ; 180gr ≈ 200ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru ; 4,5kg ≈ 5 litri

    Pret normal: 27,00 RON

    Special Price 22,95 RON

  2. Ulei de Jojoba, virgin

    Ulei recunoscut pentru puterea de refacere a barierei hidrolipidice și pentru rolul său antibacterian și de reglare a secreției de sebum. Ideal pentru tenul matur sau deshidratat, dar și pentru cel gras/acneic.

    90gr ≈ 100ml ; 450gr ≈ 500ml ; 850gr ≈ 1litru

  3. Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat - Uleiuri cosmetice naturale Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat - Uleiuri cosmetice naturale
    Nou

    Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat

    INCI:Pongamia glabra seed oil

    Renumit pentru capacitatea sa dovedita stiintific de a absorbi razele UV, uleiul de karanja in stare pura are un SPF de aproximativ 20. Apara pielea impotriva fenomenului de fotoaging si previne decolorarea parului datorata expunerii la soare.

    In stoc lot 197077, exp la 04/2021.

    Pret normal: 12,50 RON

    Special Price 10,63 RON

  4. Ulei de Luminița Serii, virgin

    INCI: Oenothera biennis seed oil, tocopherol Uleiul de Luminița Serii se absoarbe rapid în profunzime, pielea devenind hidratată și mai puțin predispusă la acnee, eczeme sau iritații. Acest ulei este reputat și pentru puternicul său efect anti-rid.

    90gr ≈ 100ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

    22,00 RON
  5. Ulei de Macadamia, virgin

    INCI: Macadamia integrifolia oil

    Uleiul virgin de Macadamia este considerat printre cele mai importante uleiuri vegetale pentru tenul matur datorită conținutului său în acid palmitic și acid palmitoleic, esențiali pentru încetinirea procesului de îmbătrânire cutanată.

    90gr ≈ 100ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

  6. Ulei de Migdale, rafinat

    INCI: Prunus amygdalus dulcis oil

    Ulei gălbui, fără miros, ideal pentru obținerea parfumurilor uleioase și maceratelor, pentru că nu influențează mirosul produsului final. Calmant, emolient și regenerant, se absoarbe ușor de către piele și este ideal ca bază de masaj.

    45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

  7. Ulei de Migdale, virgin

    INCI: Prunus amygdalus dulcis oil

    Bogat în fitosteroli și acizi grași, uleiul virgin de migdale este un adjuvant important în tratarea eczemei, psoriazisului, acneei și a iritațiilor de scutec. Calmant, emolient și regenerant, se absoarbe ușor de către piele și este ideal ca bază de masaj.

    90gr ≈ 100ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

  8. Ulei de Morcovi, macerat

    INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (and) Daucus Carota Sativa Root Extract

    Bogat în vitamina A, având efect antioxidant, uleiul de Morcovi revitalizează pielea și îi conferă luminozitate, uniformizează culoarea și îmbunătățește elasticitatea tegumentului și favorizează procesul de bronzare.

    90gr ≈ 100ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

  9. Ulei de Neem, virgin

    INCI: melia azadirachta fruit/seed oil

    90gr ≈ 100ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

    14,00 RON
  10. Ulei de Ricin, rafinat

    INCI: Ricinus communis seed oil Ideal pentru fabricarea săpunurilor, pentru că mărește capacitatea de spumare a acestora. Puternic regenerant al fibrei capilare, al genelor și al unghiilor. Ajută la tratarea a diverse afecțiuni cutanate precum acneea și dermatozele.

    Varianta de 18kg este compusa din 4 canistre a cate 4,5kg fiecare.

    180gr ≈ 200ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru ; 4,5 kg ≈ 5litri

    11,00 RON

   

Articolele de la 31 la 40 din totalul de 51

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6