0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Emulsifianți

Seteaza descrescator

   

10 Articol(e)

  1. Acid stearic vegetal

    INCI: stearic acid Agent de îngroșare a emulsiilor și ingredient util pentru realizarea săpunurilor și lumânărilor handmade, cărora le conferă duritate.
    5,00 RON
  2. Alcool cetearilic

    Ajută la obținerea unor emulsii stabile, onctuoase, care nu lasă totuși o senzație grasă pe piele. Apreciat în special în măștile de păr, pe care le îngroașă și le face mai stabile, fără a încărca firul de păr.
  3. Alcool cetilic

    Ingredient cosmetic de origine vegetală, utilizat împreună cu emulsifiantii pentru stabilizarea emulsiilor.
  4. Ceară emulsifiantă L

    Ceară de origine vegetală, agreată de Ecocert în cosmeticele BIO, ideală pentru crearea cremelor lejere și a loțiunilor ce se pot pulveriza (loțiuni de protecție solară, demachiante, fond de ten, autobronzante etc.). Este un emulsifiant de sine stătător care nu necesită utilizarea unui coemulsifiant pentru obținerea unei emulsii stabile. A se utiliza inainte de 11/2019.
  5. Ceară emulsifiantă M

    Un emulsifiant in armonie cu natura, agreat de BDIH și Ecocert, 100% biodegradabil, noncomedogenic, fără PEG (Polyethylene glycol). Permite obținerea unor emulsii foarte stabile, penetrante și emoliente, cu diverse grade de vâscozitate, de la loțiune fluidă până la cremă onctuoasă, nutritivă.
  6. Easymuls emulsifiant la rece

    Un emulsifiant de origine vegetală, foarte ușor de utilizat, care se poate folosi la rece pentru a obține emulsii cu vâscozitate redusă și loțiuni sprayabile. INCI: Glyceryl Oleate Citrate
  7. Emulsifiant BTMS

    Ceară emulsifiantă de origine vegetală cu utilizări multiple, principala destinație fiind realizarea balsamului și a măștilor pentru păr. Fiind un tensioactiv cationic, are o foarte bună afinitate pentru firul de păr și, implicit, reduce efectul antistatic. Părul devine moale și foarte ușor de pieptănat, chiar și atunci când este umed.
    3,90 RON
  8. Emulsifiant vegetal Olivem 1000, pentru emulsii ulei-în-apă

    Emulsifiant derivat din uleiul de măsline, agreat de Ecocert pentru utilizarea în produsele BIO. Util pentru emulsii de tip ulei-în-apă (o/w), în care faza uleioasă nu depășește 30-35%. Emulsiile obținute cu Olivem 1000 au o afinitate maximă pentru piele și aduc beneficii pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel gras. INCI: Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate
  9. Solubilizant vegetal

    Solubilizant de origine vegetală aprobat de Ecocert în produsele cosmetice BIO, care ajută la încorporarea uleiurilor esențiale și parfumantelor în diverse preparate precum geluri apoase, ape micelare, șampoane, geluri de duș și produse naturale de curățare.

Seteaza descrescator

   

10 Articol(e)

Emulsifianți

Minimal Price: 3,90 3.9