Product was successfully added to your shopping cart.
Lanolina anhidra - Ingrediente cosmetice

Mai multe poze

Anterior

Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat

Anterior

Ulei de Șofrănel, rafinat

Lanolină anhidră

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Un ingredient cosmetic clasic, reputat pentru acțiunea sa protectoare și emolientă.
INCI: adeps lanae anhydricus

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 9,90 RON

Special Price 8,42 RON

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 9,90 RON

Special Price 8,42 RON

Detalii

INCI: adeps lanae anhydricus

Un ingredient cosmetic clasic, reputat pentru acțiunea sa protectoare și emolientă, lanolina se folosește în:

  • unguente, alifii și alte cosmetice anhidre pentru tratarea pielii uscate, crăpate
  • emulsii pentru tenul uscat, deshidratat

Mod de utilizare:

  • pentru încorporarea în unguente, se topește la 40gr C și se adaugă celorlalte ingrediente lichide
  • în emulsii se adaugă în faza grasă a emulsiei

Produsul este ambalat in borcan din PET alimentar.

Proprietăți organoleptice: pastă onctuoasă, cu miros slab caracteristic, mult mai estompat decat lotul anterior.

  1. f utila.. review by maria on 31.03.2020
    Rating

    ..de la ruj pana la crema de picioare

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati