Product was successfully added to your shopping cart.

In aceasta categorie regasiti produse cu pret redus pentru o perioada scurta de timp.

Oferte

   

11 Articol(e)

  1. 1
  2. 2
  1. Acid stearic vegetal

    INCI: stearic acid

    Agent de îngroșare a emulsiilor și ingredient util pentru realizarea săpunurilor și lumânărilor handmade, cărora le conferă duritate.

    A se utiliza de preferat inainte de 11/2018.

    Pret normal: 4,00 RON

    Special Price 3,40 RON

  2. Activ Ecran solar natural

    Ingredient activ agreat de Ecocert in cosmeticele organice de protectie solara, extrem de simplu de utilizat, datorita faptului ca este solubil in uleiuri. Asigura o protectie ridicata impotriva razelor UV, gratie celor doua ingrediente cheie: dioxidul de titan (ecran fizic) si uleiul de karanja (bogat in pongamol, ce absoarbe radiatiile UV).

    Pret normal: 15,00 RON

    Special Price 12,75 RON

  3. Emulsifiant Condiționator SoftHair

    INCI: stearamidopropyl dimethylamine

    Alte denumiri comerciale: Condisoft, Emulsifiant Conditioner.

    Emulsifiant condiționator de tip cationic care se poate include în șampoane și măști pentru păr, ajutând la descâlcirea și pieptănarea facilă a acestuia. Emulsifiantul condiționato permite pieptănarea ușoară, fără rupere, a părului ud sau uscat. Are efect anti-frizz asupra părului și conferă părului un aspect fin și mătăsos.

    Pret normal: 7,00 RON

    Special Price 5,95 RON

  4. Emulsifiant din ulei de măsline, pentru emulsii apă-în-ulei (Olivem 900)

    INCI: sorbitan olivate

    Pret normal: 7,50 RON

    Special Price 6,38 RON

  5. Hidrolat de Lavandă

    Obtinut prin metode traditionale – distilarea la abur a florilor de lavanda – acest hidrolat surprinde prin parfumul placut si persistent. Isi gaseste utilitatea in nenumarate produse cosmetice pentru fata si pentru corp, de la lotiuni tonice si creme pentru fata pana la lotiune repelente pentru insecte.

    Pret normal: 6,00 RON

    Special Price 5,10 RON

  6. Hidrolat de Trandafir de Damasc

    Parfumul autentic si persistent al acestui hidrolat se datoreaza metodei traditionale de productie (veche de peste 100 de ani): dubla-distilare la aburi a florilor ce garanteaza un continut de ulei esential de minim 0,08%. Produs deosebit al unei distilerii bulgaresti cu traditie din inima celebrei Vai a Trandafirilor.

    Pret normal: 7,00 RON

    Special Price 5,95 RON

  7. Pigment perlat Gold Peach

    Pigment perlat de origine minerală, de culoare roz-aurie, potrivit pentru cosmeticele decorative (farduri de ten sau de pleoape, rujuri, fond de ten), dar și pentru săpunuri, emulsii sau unturi de corp.

    Pret normal: 7,00 RON

    Special Price 5,95 RON

  8. Stearat de magneziu

    Ingredient cosmetic versatil, util pentru formularea pudrelor și a altor produse de machiaj, dar și pentru îmbunătățirea stabilității emulsiilor.

    Pret normal: 7,00 RON

    Special Price 5,95 RON

  9. Ulei de Avocado, winterizat, ofertă

    Obtinut prin presare mecanica, winterizare si rafinare, uleiul rafinat de Avocado este util in formularile cosmetice destinate tenului uscat sau matur, pentru ca nu influenteaza mirosul si culoarea produsului final, pastrand in acelasi timp un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor.

    45gr ≈ 90ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

    Pret normal: 5,00 RON

    Special Price 4,25 RON

  10. Ulei de Cocos, virgin

    Datorită conținutului bogat în acizi grași saturați, uleiul de cocos este util pentru îngrijirea pielii uscate, iritate și a părului deteriorat. Este ideal pentru realizarea măștilor nutritive pentru părul vopsit, având un efect antistatic de durată.

    45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

    Pret normal: 5,00 RON

    Special Price 4,25 RON

   

11 Articol(e)

  1. 1
  2. 2
Oferte

Minimal Price: 3,40 3.4