0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Oxid de zinc REDUCERE Oxid de zinc REDUCERE
Anterior

Unt de Shea, rafinat, reducere de pret

Anterior

Ulei de Șofrănel, rafinat

Oxid de zinc REDUCERE

Vizualizare de ansamblu rapida

Ingredient versatil, cu multiple utilizări în cosmetică. Are rol astringent și antiinflamator, fiind ideal pentru produsele antiacnee. Absoarbe razele ultraviolete, acționând în sinergie cu celelalte ingrediente ale produselor de protecție solară.
A se utiliza de preferat inainte de 11/2017.

Disponibilitate: In stoc

6,50 RON

Detalii

INCI: Zinc oxide

Formă de prezentare: plic ziplock.

Proprietăți

Oxidul de zinc este un ingredient versatil, cu multiple utilizări în cosmetică:

o are rol astringent și antiinflamator, fiind ideal pentru produsele antiacnee

o este antibacterian si antifungic

o absoarbe razele ultraviolete, acționând sinergic cu celelalte ingrediente ale produselor de protecție solară

Utilizări:

o în formularea loțiunilor de protecție solară

o la prepararea produselor antiacnee și antieczeme

o la fabricarea loțiunilor pentru iritațiile de scutec

o la prepararea deodorantelor fabricate în casă

Dimensiunea particulelor: între 0,137 µ și 0,379 µ (microni).

Concentrație recomandată:

o pana la 20% in produsele de protectie solara

o maxim 60% in produsele de machiaj

o 2-10% in creme

Solubilitate: insolubil in apa sau uleiuri.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Produs destinat exclusiv uzului cosmetic.

Nu lăsați la îndemâna copiilor, nu inhalati, nu ingerati, evitati contactul cu ochii.