0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Pigment perlat Intense Red

Pigment perlat Cocoa Bean

Vizualizare de ansamblu rapida

Pigment perlat de origine minerală, de culoare maronie satinată, potrivit pentru cosmeticele decorative (farduri de ten sau de pleoape, rujuri, fond de ten), dar și pentru săpunuri, preparate anhidre și emulsii.

Disponibilitate: In stoc

9,00 RON

* Campuri Obligatorii

9,00 RON

Detalii

INCI: Iron oxides (CI 77491), Mica

Dimensiunea particulelor: 10 - 60 µm.

Pigment perlat de origine minerală, de culoare maronie satinată, potrivit pentru cosmeticele decorative (farduri de ten sau de pleoape, rujuri, fond de ten), dar și pentru săpunuri, preparate anhidre și emulsii.

Utilizări/concentrații recomandate:

  • emulsii 0,01-12%
  • rujuri 0,1-20%
  • fond de ten, pudre pentru ten 0,1 - 25%
  • farduri pentru pleoape 0,1-30%
  • săpunuri 0,1-25%
  • oje 0,1-25%
  • produse pentru păr 0,1-30%



Proprietăți/Avantaje:

  • Origine 100% minerală
  • Pigment de o puritate excepțională, produs special pentru cosmeticele decorative
  • Bună aderență la piele
  • Se dispersează ușor în formulări apoase, fără a afecta semnificativ vâscozitatea, având o afinitate mai mare pentru apă decât pentru uleiuri
  • Se dispersează ușor în emulsii ulei-în-apă
  • Se poate dispersa și în uleiuri, dar de preferat ar fi formulările anhidre cu vâscozitate mai mare (care conțin și unturi sau ceară în compoziție)

Solubilitate: Insolubil, dar dispersabil, în apă și uleiuri.

Mod de utilizare:

  • în pudre, blush, farduri: mai întâi se mixează pigmenții și fillerii albi într-o râșniță și apoi se adaugă amestecul de pigmenți colorați.
  • în emulsii, se adaugă în faza uleioasă sau la final.

Precauții în utilizare: pigmenții nu sunt sub formă de nano-particule, dar sunt foarte fini și pot fi inhalați ușor. Purtați întotdeauna mască și mănuși când lucrați cu ei.