Product was successfully added to your shopping cart.
Plantaserv Q - Conservant natural

Mai multe poze

Anterior

Unt de Mango

Anterior

Dop negru cu picurator

Plantaserv Q - Conservant natural

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Inhibitor microbian de origine 100% vegetală, care acționează împotriva multiplicării bacteriilor și mucegaiurilor în produsele cosmetice și conferă produsului final un miros plăcut de vanilie și migdale.


Poate fi folosit în emulsii în locul conservanților clasici, fiind ideal pentru formularea cosmeticelor fără conservanți (preservative-free).
5gr de Plantaserv Q sunt suficiente pentru cel putin 500gr de emulsie.


 

Disponibilitate: In stoc

10,00 RON

* Campuri Obligatorii

10,00 RON

Detalii

Acest conservant cosmetic natural, cu parfum plăcut de migdale și vanilie este utilizat pentru conservarea și parfumarea cremelor, loțiunilor, șampoanelor și săpunurilor pentru față, corp și păr.

Proprietăți:

  • melanj de extracte aromatice 100% naturale cu proprietăți antibacteriene și antifungice.
  • produsul nu conține nici unul din cei 26 de alergeni prevazuti in articolul 1 al Directivei Europene 2003/15/CE.
  • Plantaserv Q este un inhibitor microbian de origine vegetală, ce acționează împotriva multiplicării bacteriilor și mucegaiurilor în produsele cosmetice.
  • este compatibil cu toate tipurile de emulsifianți și de gume vegetale.

Recomandat pentru:

  • conservarea și parfumarea emulsiilor
  • conservarea și parfumarea produselor de curățare ce conțin tensioactivi (șampoane, geluri de duș, etc.)
  • nu se folosește pentru conservarea gelurilor apoase.

Concentrație recomandată:

  • 0,6%, la un pH cuprins între 4 și 9, în faza finală a emulsiei. Se recomandă a se mixa câteva minute în continuu pentru a asigura o dispersie optimă în produsul final.
  • daca se folosește în procent de 1%, Plantaserv Q se separă în doua porții: 0,6% se adaugă fazei apoase și se încălzește odată cu aceasta, iar restul de 0,4% se adaugă în faza finală, agitând energic pentru o bună dispersie.

Solubilitate:

  • dispersabil în apă în proporție de 0,6%.
  • solubil în alcool, emulsii, uleiuri

 INCI: fragrance

Alte denumiriNaticideFragard.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, în recipientul bine inchis.

 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati