0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC Herodio Crafts SRL este înscrisă în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 19604.SC Herodio Crafts SRL prelucrează datele dumneavoastră personale în deplină concordanță cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 (GDPR) și ale Legii nr 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată.

Întrucat unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi prin intermediul magazinului nostru online precum și prin alte mijloace.

Dacă aveți întrebări legate de politica noastră de confidențialitate, puteți să ne contactați aici: [email protected]Tel: 0040733970868SC Herodio Crafts SRL str Topaz nr 2 Bragadiru IlfovInformațiile pe care le primim de la clienții noștri ne ajută să personalizăm și să îmbunătățim în permanență experiența dvs. de cumpărături pe aroma-shop.ro. Colectăm informații personale de la dvs. când trimiteți în mod voluntar informații direct nouă sau site-ul nostru. Puteți alege să nu furnizați anumite informații, dar în acest caz, este posibil să nu vă putem oferi serviciile noastre complete.

În ceea ce privește fiecare vizită pe site-ul nostru, putem colecta următoarele informații:

  • Informațiile personale de contact pe care le procesăm din paginile noastre de verificare și de creare a contului de utilizator pot include nume, adresă, adresă de e-mail și numărul de telefon. Aici sunt incluse și informațiile pe care le furnizați atunci când completați un formular, oferiți feedback sau recenzii despre produsele sau site-urile noastre, participați la concursuri prin intermediul site-ului nostru, corespondați cu noi, cumpărați produse de pe site, vă abonați la listele de e-mail sau răspundeți la sondaje sau promoții .
  • Informații tehnice, inclusiv adresa IP (Internet Protocol) utilizată pentru a vă conecta calculatorul la Internet, datele dvs. de logare,tipul și versiunea browserului, setarea fusului orar, tipurile și versiunile de plug-in din browser, sistemul de operare și tipul device-ului folosit.
  • Informații despre paginile accesate în timpul vizitei dvs., inclusiv adresa completă a resurselor (URL), clickstream-ul către, prin și de pe site-ul nostru (inclusiv data și ora); produse pe care le-ați vizualizat, căutat sau adăugat în coș; timpul de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor la anumite pagini, informațiile despre interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și ștergerile) și metodele utilizate pentru navigare și orice număr de telefon folosit pentru a ne apela.

Categoriile de informații cu caracter personal pe care le colectăm:

  • Comentarii și opinii: cum ar fi comentariile și opiniile pe care le trimiteți atunci când oferiți feedback sau recenzii despre produsele sau site-ul nostru sau când răspundeți la sondajele, concursurile și promoțiile noastre.
  • Mesaje către noi: mesaje pe care le trimiteți, prin e-mail și corespondență scrisă.
  • Mesaje către noi prin intermediul formularului de contact de pe site: nume, email, telefon, mesaj, data și ora.
  • Informații privind cumpărăturile și plățile: vom păstra înregistrările produselor și serviciilor pe care le cumpărați de la noi și metoda de plată utilizată pentru tranzacție.
  • Preferințele dvs.: alegerile pe care le faceți, cum ar fi preferințele de notificare și de mesagerie sau alegerile privind modul în care este afișatsite-ul.
  • Informații despre produsele pe care le-ați vizualizat sau pe care le-ați adăugat în coșul dvs. pe site.
  • Colectăm informații despre modul în care utilizați site-ul nostru, cum ar fi paginile și link-urile pe care le accesați, ora la care accesați site-ul și durata vizitei, site-ul web de pe care accesați magazinul nostru sau pe care îl accesați după părăsirea site-ului nostru și opțiunile pe care le alegeți atunci când utilizați site-ul.
  • De asemenea, colectăm informații despre computerul sau dispozitivele electronice pe care le folosiți pentru a vă conecta la site, cum ar fi detalii despre tipul de dispozitiv (care poate include numere de identificare unice ale dispozitivului),sistemul său de operare, browserul și aplicațiile conectate la site prin intermediul dispozitivului, furnizorul de servicii Internet sau rețeaua dvs. mobilă, adresa dvs. IP și numărul dvs de telefon.În mod obișnuit, informațiile pe care le colectăm cu privire la modul în care utilizați sau vă conectați la site sunt asociate cu dispozitivul dvs. și nu cu dvs. ca persoană denumită. Cu toate acestea, dacă sunteți conectat (ă) la un cont înregistrat, aceste informații pot fi, de asemenea, asociate direct cu dvs.
  • Informații despre locația dvs.: În afară de informațiile pe care alegeți să le furnizați, nu colectăm informații despre locația dvs. exactă. Adresa IP a dispozitivului dvs. ne poate ajuta să determinăm o locație aproximativă, dar aceasta nu va fi mai exactă decât orașul, statul sau țara în care utilizați dispozitivul.
  • Informații furnizate de alte organizații: alte organizații pot furniza informații pe care le asociem cu dvs. în cazul în care li se permite în mod legal să le partajeze, cum ar fi detalii de contact, date demografice sau informații de navigare pe Internet.
  • Informații din partea organizațiilor de combatere a fraudei și de prevenire a criminalității: dacă există suspiciuni de fraudă sau de altă activitate criminală în legătură cu contul dvs., este posibil să primim informații de la aceste organizații.

Modul în care datele vor fi utilizate

Utilizăm informațiile colectate despre dvs.:

  • Pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg din orice contracte încheiate între dvs. și noi și pentru a vă furniza informațiile, produsele și serviciile pe care le solicitați de la noi.
  • Pentru a vă contacta ocazional pentru scopuri de cercetare, deoarece căutăm mereu modalități de îmbunătățire a experienței utilizatorului pe site-ul nostru.
  • Pentru a ne asigura că conținutul de pe site-ul nostru este prezentat în modul cel mai eficient pentru dvs. și pentru dispozitivele dvs.
  • Pentru a vă furniza informațiile, produsele sau serviciile pe care le solicitați de la noi sau despre care considerăm că vă interesează, în cazul în care v-ați dat acordul pentru a fi contactat în astfel de scopuri.
  • Pentru a vă contacta direct sau indirect, utilizând o terță parte de încredere care acționează în numele nostru, în scopul marketingului descris detaliat mai jos. Vom face acest lucru numai în conformitate cu legislația în vigoare.
  • Pentru a vă informa despre modificările aduse serviciilor noastre.
  • Pentru a procesa orice comentarii făcute publice de dvs. pe rețelele de comunicare socială

Marketing

Dacă sunteți un contact sau un client existent, vă vom trimite numai prin mijloace electronice (e-mail) informații despre serviciile sau bunurile pe care le-ați achiziționat anterior de la noi sau despre care ați întrebat. Vă putem trimite notificări prin e-mail în legătură cu comanda dvs.Dacă sunteți un client nou și permiteți unor terțe părți selectate să vă utilizeze datele, noi (sau ei) vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă v-ați dat acordul. Puteți alege să nu primiți aceste tipuri de comunicări contactând-ne pe [email protected].

Publicitatea pe site și pe alte site-uri web

Noi sau partenerii noștri de publicitate vă putem afișa reclame pe site-ul nostru sau pe alte site-uri web. Pentru a face acest lucru, noi sau partenerii noștri de publicitate putem colecta informații despre modul în care utilizați site-ul sau despre tipul altor pagini web pe care le accesați, conținutul și anunțurile pe care dvs. le vizualizați. Informațiile colectate pot include, de asemenea, adresa IP a dispozitivului cu care vă conectați la site sau adresa de e-mail pe care ne-o furnizați. Noi sau partenerii noștri de publicitate folosim informațiile colectate pentru a ne asigura că reclamele pe care le vedeți pe site sau pe alte site-uri sau aplicații (unde partenerii noștri au spațiu publicitar) sunt relevante pentru dvs.Tehnicile pe care partenerii noștri de publicitate le utilizează recunosc dispozitivul sau adresa de e-mail pe care o utilizați, dar nu vă vizează pe dvs. ca persoană individuală. De obicei, pentru a furniza acest tip de publicitate sunt utilizate cookie-urile și tehnologiile similare. Puteți afla mai multe despre cookie-uri și despre cum să gestionați modul de utilizare a acestora, citind Politica de cookie-uri.Email Marketing - Dorim să vă contactăm prin e-mail cu informații despre produsele și serviciile noastre. Dacă nu doriți ca noi să vă trimitem e-mail marketing, vă rugăm să ne anunțați pe [email protected] De asemenea, vă puteți dezabona de la e-mailurile noastre de marketing în orice moment făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care vi le trimitem. Nu vă vom trimite niciodată un e-mail în acest mod fără consimțământul dvs. implicit, care necesită să vă înscrieți în mod activ prin intermediul unei căsuțe sau al unui buton de pe site-ul nostru, unde setarea implicită nu ar fi aceea că sunteți de acord.

Informații pe care le partajăm cu terțe părți

Vom păstra informațiile dvs. în cadrul "organizației", cu excepția cazurilor în care divulgarea este solicitată sau permisă de lege sau când folosim furnizori de servicii terți (procesatori de date) pentru a vă furniza și a sprijini serviciile noastre. Nu vom vinde niciodată date ale clienților noștri și le partajăm doar atunci când lucrăm cu terțe părți și este absolut necesar. Toate părțile terțe trebuie să prelucreze informațiile personale în conformitate cu legislația actuală privind protecția datelor. Nu vor împărtăși datele dvs. personale cu nici o organizație în afară de noi. Ei le vor păstra în siguranță, doar pe perioada indicată de noi.Consultați mai jos lista de servicii în care folosim procesatori de date ca terță parte:

  • Autentificare și servicii de informare pe email: Google, Facebook, Mailchimp
  • Plata cu cardul: INGWebpay
  • Furnizorii de e-mail (Google și Microsoft)
  • Contabilitate
  • Servicii IT și de comunicare
  • Livrarea produselor comandate: curierii

Este posibil să partajăm informațiile dvs. unor terțe părți precum: parteneri de afaceri, furnizori și sub-contractanți utilizați pentru îndeplinirea oricărui contract pe care îl încheiem cu dvs. Exemple de sub-contractanți includ: curierii, companii pentru securitatea și protecția împotriva fraudei, companii de marketing, companii care oferă suport IT și companii de audit. Fiecare dintre aceste companii externe are un contract cu noi care confirmă modul în care procesează informațiile dvs., astfel încât aceștia să poată utiliza aceste informații numai pentru a vă furniza servicii și pentru niciun alt motiv.Google Analytics și furnizorii de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătățirea și optimizarea site-ului nostru pentru a vă îmbunătăți experiența dvs pe site-ul nostru. Aceste terțe părți pot utiliza informațiile dvs. numai în conformitate cu instrucțiunile noastre și nu le dezvăluie sau le utilizează în alte scopuri. Aveți dreptul să vă răzgândiți în orice moment și să optați pentru dezabonare.Putem divulga informațiile dvs. personale unor terțe părți:

  • Dacă suntem obligați să divulgăm sau să vă împărtășim datele personale pentru a respecta orice obligație legală sau chestiune de reglementare.
  • Pentru a ne apăra împotriva oricărei reclamații a unei terțe părți.
  • Pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța angajaților noștri și ale clienților noștri. Aceasta include schimbul de informații cu alte companii și organizații în scopul protejării împotriva fraudelor, prevenirii activităților ilegale sau criminale și reducerii riscului de securitate.

Cookies

Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a vă distinge de ceilalți utilizatori ai site-ului nostru. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe site-ul nostru și, de asemenea, ne permite să îmbunătățim site-ul nostru. Pentru informații detaliate despre cookie-uri pe care le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, vă rugăm să citiți secțiunea Cookie-uri.

Unde stocăm și transferăm informațiile dvs. personale

Informațiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi transferate și stocate la o destinație în sau din afara Uniunii Europene. De asemenea, acesta poate fi procesat de personalul care operează în afara UE și care lucrează pentru noi sau pentru unul dintre furnizorii sau partenerii noștri de afaceri. Furnizorii și partenerii noștri de afaceri pot, de asemenea, să transfere, să stocheze, să utilizeze și să proceseze informațiile dvs. în afara UE, în scopul îndeplinirii obligațiilor față de dvs. și pentru a vă furniza informații, bunuri și servicii. Utilizând site-ul web aroma-shop.ro, rețelele sociale și transmiterea informațiilor în timpul achiziționării de produse sau participării la concursuri și alte promoții, sunteți de acord cu transferul, stocarea sau procesarea în interiorul și în afara UE, așa cum este menționat mai sus. Vom lua toate măsurile necesare pentru a vă asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această politică.Toate informațiile pe care ni le furnizați prin site-ul nostru sunt stocate pe serverele noastre securizate care suntgăzduite în Frankfurt, Germania. Toate informațiile personale și datele privind tranzacțiile de plată vor fi criptate cu software Secure Socket Layer (SSL). Nu vom avea niciodată acces la detaliile complete ale cardului dvs. după ce o comandă a fost procesată și nu putem vedea decât ultimele 4 cifre care pot fi folosite uneori pentru a vă confirma identitatea. În cazul în care v-am dat (sau ați ales) o parolă care vă permite să accesați anumite părți ale site-ulu

Din păcate, transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea datelor dvs. transmise pe site-ul nostru; orice transmisie este pe propriul dvs. risc. După ce primim informațiile dvs., vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

Accesarea informațiilor dvs. personale

Dacă există informații pe care doriți să le accesați, contactați-ne folosind datele de contact din secțiunea "Contact" din josul paginii. Furnizați cât mai multe detalii despre informațiile pe care le căutați și vom fi bucuroși să vă ajutăm. Câteva exemple de informații personale pe care le puteți accesa cu ușurință sunt afișate mai jos:

  • Informații privind comenzile recente
  • Informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numerele de telefon
  • E-mailuri
  • Cont utilizator și detalii despre profil

Securitatea informațiilor dvs. personale

În cazul în care vi se cere să setați un nume de utilizator și o parolă, de exemplu atunci când vă înregistrați pentru un cont sau vă înscrieți la buletinul nostru informativ, în cazul în care furnizați anumite detalii, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, trebuie să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați sunt ale dvs. personal și nu sunt utilizate de nici un terț (de exemplu, nu trebuie să utilizați o adresă de e-mail generică cum ar fi [email protected] sau altfel o adresă de e-mail utilizată și de alte persoane în afară de dvs.). Păstrați toate parolele confidențiale și nu le partajați cu o altă persoană. Trebuie să ne anunțați imediat dacă știți sau suspectați că altcineva are acces la parola dvs. (prin mijloace autorizate sau neautorizate).În cazul în care v-ați creat un cont pe magazinul nostru, trebuie să vă asigurați că informațiile dvs. din cont sunt mereu actualizate (de exemplu, trebuie să le actualizați de fiecare dată când vă schimbați adresa sau dacă vă schimbați numele). În nici o situație, nu trebuie să utilizați site-ul, să interacționați cu noi pe rețelele sociale sau să vă creați un cont pe magazinul nostru utilizând informațiile altei persoane. Folosind site-ul nostru, interacționând cu noi prin intermediul rețelelor sociale și înregistrând un cont pe magazinul nostru, garantați și vă asumați răspunderea că informațiile personale pe care le furnizați sunt ale dvs. și nu aparțin nimănui altcuiva. Trebuie să ne anunțați imediat dacă știți sau suspectați că o altă persoană utilizează detaliile dvs. sau ale altcuiva. Din păcate, transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, nu putem garanta securitatea datelor dvs. transmise pe site; orice transmisie este pe propriul dvs. risc. După ce primim informațiile dvs., vom face eforturi pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

Link-uri ale unor terțe părți

Rețineți că această politică se aplică numai site-ului și serviciilor operate de noi, și nu celor operate de terțe părți, inclusiv celor la care site-urile noastre pot fi conectate. Vă sugerăm să vă familiarizați cu politica de confidențialitate oferită de site-urile web ale acestor terțe părți înainte de a furniza informații personale despre dvs.

Drepturile dvs

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 (GDPR) și ale Legii nr 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, drepturile dvs. sunt:

  • Dreptul de a fi informat - vă punem la dispoziție această notificare privind confidențialitatea, cu accent pe transparența procesului de procesare a datelor
  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal
  • Dreptul de a solicita corectarea sau actualizarea datelor cu caracter personal.
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal (dreptul de a fi uitat).
  • Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Dreptul la portabilitatea datelor - Aveți dreptul să obțineți și să reutilizați datele dvs. personale pe care ni le-ați furnizat.
  • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. în scopuri de marketing direct
  • Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment.
  • Dreptul să revizuiți și să actualizați detaliile contului dvs. înregistrat, conectându-vă la contul dvs. în orice moment. Aveți dreptul oricând să accesați, să rectificați, să modificați sau să ștergeți toate informațiile deținute în legătură cu dvs.

Vă rugăm să ne contactați prin secțiunea Contact dacă doriți să exercitați aceste drepturi. Va trebui să solicităm o dovadă a identității înainte de a vă dezvălui informații.

Site-ul nostru poate, din când în când, să conțină legături către și de pe site-urile web ale rețelelor partenere, ale agenților de publicitate și ale afiliaților. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu acceptăm nici o responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.Puteți solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem în legătură cu dvs. în orice moment. Dacă doriți să faceți acest lucru, contactați-ne pe [email protected]

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Această politică a fost actualizată ultima dată în mai 2018. Orice modificări pe care le vom face în viitor în privința politicii noastre de confidențialitate vor fi afișate pe această pagină și, dacă este cazul, vă vor fi notificate prin e-mail. Vă rugăm să verificați frecvent această pagină  pentru a fi la curent cu orice actualizări sau modificări ale politicii noastre de confidențialitate.