Product was successfully added to your shopping cart.
Extract CO2 de Licorice

Mai multe poze

Anterior

Absolut de Trandafir de Damasc

Anterior

Ulei esențial de Wintergreen

Extract CO2 de Licorice

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Extract din radacina de Licorice, cu rol antimicrobian, util in pastele de dinti si apele de gura, precum si in cosmeticele destinate pielii si scalpului cu probleme. Este liposolubil, fiind usor de inclus in preparatele anhidre si in emulsii.

Disponibilitate: In stoc

17,90 RON

* Campuri Obligatorii

17,90 RON

Detalii

INCI: Glycyrrhiza Uralensis Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride

Extract vascos, de culoare maronie, cu aroma specifica, usor intepatoare, obtinut prin extractie cu CO2 din radacina de Licorice si standardizare la un nivel de 8,5% izoflavonoide, prin adaugare de ulei fractionat de cocos. Acest extract de licorice nu contine acid glycyrrhizic. Compusii sai principali- licoricidin si licorisoflavan A - inhiba, chiar si in doze foarte mici, dezvoltarea principalilor agenti patogeni din cavitatea bucala: agenti cariogeni precum Streptococcus mutans si Streptococcus sobrinus, agenti periodontopatogenici precum Porphyromonas gingivalis si Prevotella intermedia. Compusul licoricidin inhiba, de asemenea, si cresterea Fusobacterium nucleatum, care joaca un rol important in boala parodontala. *)

Extractul de licorice este antimicrobian, fiind util in cosmeticele destinate pielii si scalpului cu probleme. Este liposolubil, fiind usor de inclus in preparatele anhidre si in emulsii.

*) Stefan Gafner et al., Isoflavonoids and Coumarins from Glycyrrhiza uralensis: Antibacterial Activity against Oral Pathogens and Conversion of Isoflavans into Isoflavan-Quinones during Purification, J. Nat. Prod., 2011, 74 (12), pp 2514–2519

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati