0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Cafeină pură

Anterior

Pudră de Sfeclă

Pudră de Bambus

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Bambusa Arundinacea Stem Extract
Produs 100% natural, mai eficient impotriva perspiratiei decat sarurile de aluminiu. Foarte util pentru formularea deodorantelor, cosmeticelor antiacnee sau pentru ten gras, produselor de machiaj și a pastelor de dinti.

Disponibilitate: In stoc

4,40 RON

* Campuri Obligatorii

4,40 RON

Detalii

Pudră fină, de culoare albă, cu miros neutru, obținută din seva de bambus prin uscare și măcinare. Pudra de bambus este o sursă de siliciu vegetal (minim 87% siliciu) și are o capacitate semnificativă de absorbție (de două ori greutatea sa).

Proprietăți:

  • are efect matifiant pentru tenurile grase, pentru ca absoarbe excesul de sebum si previne si amelioreaza acneea, lasand o senzatie de ten moale, catifelat
  • absoarbe excesul de transpiratie, fiind foarte util in formularea deodorantelor, antiperspirantelor si pudrelor pentru corp 
  • este un bun suport pentru parfumurile cosmetice

Pudra este formată din particule poroase, de 60 de ori mai micronizate decât oxidul de zinc. Testele invivo realizate de către producător au demostrat ca această pudră de bambus este mai eficientă împotriva perspirației decat sărurile de aluminiu.

Caracteristici fizico-chimice:

  • Insolubilă în apă și alcool.
  • pH- 9-11.5.

Indicată pentru:

  • cosmetice anti-acnee
  • creme destinate tenului gras sau mixt
  • deodorante si antiperspirante
  • pudre antiperspirante pentru picioare
  • produse de machiaj (farduri, blush)
  • paste de dinti

Concentrații recomandate:

  • 0.5 – 5% în emulsii (se adaugă în faza finală), paste de dinți
  • până la 30% în pudre (farduri, pudre de corp etc)

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.