0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Pudră de Bambus

Anterior

Pudră de Urucum

Pudră de Sfeclă

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: beta vulgaris root extract
Extract vegetal bogat in vitamine (B1, B5, C) si carotenoizi, destinat colorării produselor cosmetice (creme, lotiuni, cosmetice decorative).

Disponibilitate: In stoc

7,50 RON

* Campuri Obligatorii

7,50 RON

Detalii

Această pudră vegetală fină, de culoare rubinie, obținută din rădăcina de sfeclă se folosește în principal la colorarea produselor cosmetice.

Solubilitate:

  • pudra de sfeclă este solubilă în apă, însă în medii alcaline, culoarea sa pălește în timp
  • este insolubilă, dar dispersabilă în uleiuri, unde își păstrează culoarea pe o perioadă mai îndelungată

Utilizare:

  • colorarea rujurilor
  • măști cosmetice
  • pudre de machiaj

Mod de păstrare: la loc uscat, întunecat și răcoros.