0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Pudră de Urucum

Anterior

Carbonat de calciu

Pudră de Zmeură

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Rubus idaeus fruit extract, maltodextrin, citric acid.
Pudră vegetală bogată în polifenoli cu rol antioxidant. Colorează în roz cosmeticele handmade în care este inclusă.

Disponibilitate: In stoc

4,80 RON

* Campuri Obligatorii

4,80 RON

Detalii

Pudra de zmeură, remineralizantă și bogată în polifenoli (cel mai important fiind acidul elagic), are rol antioxidant și ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Conferă produselor de îngrijire a pielii efecte antiaging și o culoare roz plăcută. Se poate folosi și pentru realizarea produselor de machiaj (rujuri, farduri etc.)

Se poate include în:

  • creme antirid
  • măști cosmetice
  • geluri de duș și șampoane
  • farduri, produse de machiaj

Solubilitate:

  • solubilă în apă
  • insolubilă, dar dispersabilă în uleiuri vegetale

Mod de utilizare: 

  • În cazul emulsiilor, se adaugă în faza finală a emulsiei, când temperatura acesteia a scăzut sub 40 gr C, predispersată în prealabil în puțină emulsie pentru obținerea unei paste omogene.
  • În cazul pudrelor și măștilor faciale, se amestecă direct, cu celelalte componente ale preparatului și se omogenizează.
  • În săpunurile obținute prin metoda la rece nu își păstrează culoarea, aceasta fiind influențată de pH-ul alcalin al săpunului.

Mod de păstrare: de preferat, la frigider, în recipientul bine închis.