Product was successfully added to your shopping cart.
Squalan vegetal

Mai multe poze

Anterior

Coco-Caprylate, substitut vegetal pentru silicon

Anterior

Ulei de Trandafir Sălbatic, virgin

Squalan vegetal

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Squalanul este un ingredient remarcabil prin afinitatea sa excelenta fata de piele si par, fiind un activ cosmetic polivalent, ideal pentru serumuri faciale, creme de zi sau de noapte, compozitii pentru machiaj si un indispensabil remediu in ingrijirea intregului corp.

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 12,50 RON

Special Price 10,63 RON

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 12,50 RON

Special Price 10,63 RON

Detalii

INCI: Squalan din trestie de zahar (100% hidrocarburi complet saturate)

Proprietati organoleptice:  lichid clar uleios, incolor, aproape inodor

Squalanul obtinut din trestie de zahar este unul din cele trei tipuri de squalan existente, pe langa cel obtinut din ulei de masline si de rechin. Obtinut prin fermentare, ingredientul final obtinut este biodegradabil, fara culoare sau miros, si ofera o puritate extrem de ridicata. 

Squalanul este un ingredient remarcabil prin afinitatea sa excelenta fata de piele si par, fiind un activ cosmetic polivalent, ideal pentru serumuri faciale, creme de zi sau de noapte, compozitii pentru machiaj si un indispensabil remediu in ingrijirea intregului corp.

Caracteristicile acestui produs il remarca printre primele in randul emolientilor, datorita profilului senzorial extins, biocompatibilitatii ridicate si biomimetismului (structura similara cu lipidele prezente in piele). Proprietățile sale de hidratare excepționale și capacitatea de a penetra pielea au făcut acest ingredient ca pe un favorit al industriei cosmetice. 

Profilul senzorial extins permite ca acest produs sa aiba multiple beneficii atat cosmetice, cat si pentru intreg corpul.

Beneficii cosmetice:

  • Non-comedogenic

  • Absorbtie foarte rapida si foarte eficienta asupra pielii

  • Hranire profunda 

  • Hidratare optima si delicata a pielii

  • Pielea devine neteda, fara grasime sau efect lipicios.

  • Imbunatateste vizibil textura celulara

  • Creste bariera de lipide a dermei

  • Reduce aparitia ridurilor si a liniilor fine.

  • Efect de intinerire, anti-rid si anti-imbatranire, efect iluminator.

Beneficii pentru intregul corp:

  • Reducerea masiva a uscaciunii pe coate si genunchi

  • Pielea picioarelor devine mai fina si mai hidratata

  • Stralucire sanatoasa si radianta pentru brate si picioare

  • Intinerirea aspectului general al pielii de pe intreg corpul.

 

Administrare:

  • se poate aplica pe piele ca atare, nediluat

  • ca ingredient în diferite preparate cosmetice, în emulsii se poate adauga in faza uleioasă

  • serumuri faciale şi pentru zona ochilor

  • compoziţii de machiaj şi de îngrijire a buzelor

  • uleiuri de masaj cu textură mai uscată

  • creme non-grase

  • aplicat pe firele de păr la vârfuri

  • creme şi loţiuni fine, catifelante

  • creme de noapte cu proprietăţi restructurante

Uz exclusiv cosmetic! A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati