0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Stearat de magneziu Stearat de magneziu
Anterior

Dioxid de Titan

Stearat de magneziu

Vizualizare de ansamblu rapida

Ingredient cosmetic versatil, util pentru formularea pudrelor și a altor produse de machiaj, dar și pentru îmbunătățirea stabilității emulsiilor.

Disponibilitate: In stoc

7,00 RON

* Campuri Obligatorii

7,00 RON

Detalii

INCI: magnesium stearate

Stearatul de magneziu se poate folosi în produsele de machiaj ca bază sau filler pentru diverse pudre și farduri compacte sau libere. Are efect opacifer și antiaglomerant și ajută la o mai bună aderență a pudrelor de piele.

Stearatul de magneziu se folosește și în emulsii întrucât contribuie la stabilitatea acestora și atenuează senzația de gras pe piele.

Concentrații recomandate:

  • 1-30% în produsele de machiaj
  • 1-10% în emulsii, în faza grasă

Precauții în utilizare:

  • Purtați întotdeauna mască și mănuși când lucrați cu această pudră foarte fină, pentru a preveni inhalarea.
  • Uz extern.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.