0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Ulei de orez, grad cosmetic

Anterior

Ulei de Shea

Ulei de Babassu, dezodorizat

Vizualizare de ansamblu rapida

Util pentru realizarea măștilor pentru părul uscat, cremelor pentru pielea uscată și săpunurilor preparate la rece sau la cald.

Disponibilitate: In stoc

10,50 RON

* Campuri Obligatorii

10,50 RON

Detalii

Ulei vegetal alb-galbui, extras din semintele palmierului amazonian Attalea speciosa, cu proprietati similare uleiului de cocos, fiind un pic "mai uscat" decât acesta din urmă. Conținutul ridicat de acid lauric și acid miristic (aprox 70%) îl fac foarte empatic cu pielea umană, care îl absoarbe ușor. Bogat în fitosteroli, uleiul de babassu este emolient și are proprietăți anti-inflamatoare și de protecție împotriva radiațiilor UV.

Indicat pentru:

  • uleiuri de masaj
  • loțiuni și unguente pentr pielea uscată, sensibilă, deshidratată
  • serumuri, șampoane, măști pentru părul uscat, fragil
  • săpunuri preparate la rece sau la cald

A se păstra la loc uscat și răcoros.