Product was successfully added to your shopping cart.
Ulei de Caise, virgin - Uleiuri cosmetice naturale

Mai multe poze

Anterior

Ulei din Sâmburi de Struguri, grad cosmetic

Ulei de Caise, virgin

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Cu un conţinut generos de acizi grași și vitamine, uleiul din sâmburi de caise este ideal pentru nutriția și protecția tenului sensibil, dar și pentru îngrijirea tenului matur.


45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru


Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 6,50 RON

Special Price 5,53 RON

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 6,50 RON

Special Price 5,53 RON

Detalii

Acum in stoc lot 24649 exp la 02/2020.

Cu un conţinut generos de Omega 9, Omega 6 și vitamine (A,E, B17), uleiul din sâmburi de caise este ideal pentru nutriția și protecția tenului sensibil, dar și pentru îngrijirea tenului matur.

Proprietăți și principalii constituenți activi:

  • prevenire a îmbătrânirii cutanate și reducere a ridurilor, antioxidant: uleiul conține vitaminele A și E, fitosteroli
  • nutriție și protecție a pielii sensibile: datorită conținutului său în fitosteroli
  • întărire a barierei hidrolipidice și activare a microcirculației sanguine: acizi grași esențiali și fitosteroli
  • protecție împotriva efectelor negative ale razelor UV: conține vitamina A și fitosteroli
  • hidratare și revitalizare a tenului tern, căruia îi redă luminozitatea: triacilgliceride, acizi grași saturați și nesaturați

 

INCI/Ingrediente: Prunus armeniaca oil

Mod de obținere: prin presarea la rece a sâmburilor.

Proveniență: Franța.

Proprietăți fizico-chimice:

  • Aspect și miros: lichid uleios fin, clar, de culoare gălbuie, cu miros caracteristic.
  • Indice de saponificare:185-195.
  • Densitate: 0,91-0,92.

 

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

 

Uleiul virgin din sâmburi de Caise este recomandat pentru:

  • tenul matur, ridat
  • tenul sensibil, deshidratat
  • zonele afectate de factorii externi: decolteu, mâini
  • tenul tern, lipsit de tonus

 

Mod de utilizare:

  • Ca atare, direct pe piele pentru demachiere sau ca ser nutritiv, singur sau în combinație cu alte uleiuri vegetale sau esențiale.
  • Ca parte a fazei grase a unei emulsii, pentru crearea unei creme (antirid, nutritivă, hidratantă).

 

Se poate include în:

  • produse destinate tenului sensibil 
  • creme și serumuri antirid
  • serumuri și emulsii pentru ten luminos
  • loțiuni și uleiuri demachiante
  • creme și loțiuni pentru îngrijirea pielii după plajă
  • ca bază pentru uleiurile de masaj faciale și corporale

 

 

  1. ulei cu parfum fructat! review by Vera on 15.11.2018
    Rating

    foarte bun.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati