0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Ulei de Avocado, winterizat

Anterior

Ulei de Neem, virgin

Ulei de Cătină, din pulpă, extract CO2

Vizualizare de ansamblu rapida

Ingredient foarte util al săpunurilor handmade. Un ulei empatic cu pielea, datorită acidului palmitoleic pe care îl conține și care este foarte rar întâlnit în alte uleiuri vegetale.

Disponibilitate: In stoc

24,00 RON

* Campuri Obligatorii

24,00 RON

Detalii

Produs 100% natural, obținut din pulpa fructului prin extracția cu ajutorul dioxidului de carbon – un procedeu modern ecologic, foarte blând, ce asigură un maxim de substanțe bioactive în extractul produs.

Uleiul din pulpă de Cătină este recomandat pentru:

  • pielea sensibilă, cu iritații sau eczeme
  • tenul tern, obosit sau uscat
  • tenul matur, ridat
  • pielea uscată, crăpată 
  • îngrijirea pielii după plajă, în combinație cu vitamina E, pentru potențarea efectului antioxidant
  • îngrijirea pielii bebelușilor

 

Mod de utilizare:

  • În combinație cu alte uleiuri vegetale sau esențiale, pentru obținerea de creme sau unguente pentru față sau pentru corp
  • În săpunurile handmade

 

Se poate include în:

  • creme antirid și pentru ten uscat, sensibil, de zi sau de noapte
  • creme nutritive pentru conturul ochilor și buzelor
  • creme pentru masaj facial și corporal
  • creme pentru pielea iritată, cu eczeme sau dermatite
  • creme onctuoase pentru crăpături, arsuri sau pentru refacerea zonelor expuse intemperiilor
  • creme grase pentru mâini
  • săpunuri handmade pentru piele sensibilă

 

Proprietăți ale uleiului din pulpă de Cătină:

  • emolient, nutritiv și regenerant 
  • cicatrizant și reparator 
  • întărește bariera hidrolipidică, împiedică deshidratarea pielii și estompează ridurile fine (conține acid palmitoleic)
  • protejează pielea împotriva efectelor intemperiilor și razelor UV și îi conferă un aspect mai luminos (conține betacaroten) 

 

INCI/Ingrediente: Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*

*Un procent foarte mic de extract de rozmarin (maxim de 0,1%) este adaugat pentru stabilizarea uleiului.

Mod de obținere: prin extractia cu ajutorul dioxidului de carbon – un procedeu modern ecologic, foarte bland, ce asigura un maxim de substante bioactive in extractul produs.

Proveniență: Germania.

Proprietăți fizico-chimice

  • Aspect și miros: masă uleioasă semisolidă, de culoare portocalie.
  • Miros: caracteristic.

 

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.