Product was successfully added to your shopping cart.
Ulei de cocos fractionat, Caprylic / capric triglycerides - Uleiuri cosmetice naturale

Mai multe poze

Anterior

Ulei de Șofrănel, rafinat

Anterior

Ulei de Avocado, winterizat, ofertă

Ulei de cocos fracționat

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Caprylic / capric triglycerides


Agent emolient cu textură penetrantă, non-grasă și non-comedogenică, util pentru prepararea uleiurilor și emulsiilor pentru ten și corp, dar și a produselor de machiaj (pudre și farduri compacte, fond de ten).


45gr ≈ 90ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 7,00 RON

Special Price 5,95 RON

* Campuri Obligatorii

Pret normal: 7,00 RON

Special Price 5,95 RON

Detalii

INCI: Caprylic / capric triglycerides

Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este stabil la oxidare și poate fi încălzit fără grijă. Uleiul de cocos fracționat este considerat și un bun vector pentru activele cosmetice liposolubile și uleiurile esențiale. Este non-comedogenic, fiind adecvat și pentru tenul gras sau mixt.

Utilizări ale uleiului de cocos fracționat:

  • emulsii ce se absorb rapid, pentru orice tip de ten, inclusiv cel gras sau mixt
  • uleiuri și serumuri cu textură uscată, penetrantă
  • produse de machiaj (fond de ten, farduri și pudre compacte, rujuri)
  • serumuri nutritive pentru păr
  • deodorante stick sau roll-on

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumină.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati