Product was successfully added to your shopping cart.
Ulei de Luminita Serii, virgin - Uleiuri cosmetice naturale

Mai multe poze

Anterior

Ulei de Jojoba, virgin

Anterior

Ulei de Macadamia, rafinat

Ulei de Luminița Serii, virgin

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Oenothera biennis seed oil, tocopherol Uleiul de Luminița Serii se absoarbe rapid în profunzime, pielea devenind hidratată și mai puțin predispusă la acnee, eczeme sau iritații. Acest ulei este reputat și pentru puternicul său efect anti-rid.


45gr ≈ 90ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

Disponibilitate: In stoc

14,50 RON

* Campuri Obligatorii

14,50 RON

Detalii

Acest ulei de culoare gălbuie este obținut prin presarea la rece a semințelor florii de Luminița Serii (Oenothera biennis). El constituie subiectul a numeroase studii științifice datorită compoziției sale deosebite în acizi grași esențiali: Omega 6 și acidul gamma-linolenic. Acesta din urmă crește abilitatea celulelor pielii de absorbi oxigenul și de a lupta împotriva bolilor. Se absoarbe rapid și în profunzime, pielea devenind hidratată și mai puțin predispusă la acnee, eczeme sau iritații. Uleiul este reputat pentru puternicul efect anti-rid pe care îl conferă cosmeticelor în care este inclus.

Uleiul de Luminița Serii este recomandat pentru:

  • îngrijirea tenului sensibil 
  • diminuarea ridurilor în cazul tenului matur
  • vindecarea cicatricilor
  • ca adjuvant în tratamentul eczemelor, psoriazisului, acneei
  • includerea în măștile anti-mătreață

 

Conținutul în substanțe naturale active:

  • vitamina E, antioxidant natural
  • acizi grași esențiali: Omega 6, acid gamma-linoleic, cu rol important în hidratarea și menținerea elasticității pielii
  • Omega 9 și acizi grași saturați: acid palmitic și acid stearic, esențiali pentru nutriția și protecția tegumentului
  • fitosteroli, cu rol antiinflamator, de activare a microcirculației sanguine și de încetinire a procesului de îmbătrânire a pielii.

 

Mod de păstrare: de preferat, la frigider

Mod de utilizare:

  • Singur, direct pe păr, scalp, ten sau unghii.
  • În combinație cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile (de ex vitamina A, vitamina E, squalan, extracte CO2), pentru obținerea de serumuri pentru față sau pentru corp.
  • În emulsii pentru ten sau corp, în faza finală, după ce temperatura emulsiei a scăzut sub 40 gr C. Evitați încălzirea uleiului de Luminița Serii, pentru a preveni oxidarea rapida.

 

Se poate include în:

  • serumuri, creme și loțiuni demachiante pentru ten gras/acneic sau pentru tenul ridat
  • uleiuri și măști antimătreață pentru păr
  • creme și uleiuri pentru masaj facial și corporal pentru pielea iritată, uscată
  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati