Product was successfully added to your shopping cart.
Ulei de Macadamia, virgin

Mai multe poze

Anterior

Ulei de Macadamia, rafinat

Anterior

Ulei de Migdale, virgin

Ulei de Macadamia, virgin

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Macadamia integrifolia oil


Uleiul virgin de Macadamia este considerat printre cele mai importante ulei vegetal pentru tenul matur datorită conținutului său în acid palmitic și acid palmitoleic, esențiali pentru încetinirea procesului de îmbătrânire cutanată.


90gr ≈ 100ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

Disponibilitate: In stoc

11,00 RON

* Campuri Obligatorii

11,00 RON

Detalii

Ulei gălbui, cu miros caracteristic, obținut prin presarea la rece a nucilor de Macadamia. Este bogat în acid palmitic și acid palmitoleic, esențiali pentru încetinirea procesului de îmbătrânire cutanată. Uleiul de Macadamia formează la suprafața tegumentului o barieră ce protejează împotriva vântului și frigului și ajută la menținerea hidratării pielii. 

Uleiul virgin de Macadamia este recomandat pentru:

  • îngrijirea tenului sensibil, uscat
  • îngrijirea tenului matur
  • vindecarea cicatricilor
  • îmbunătățirea microcirculației sanguine
  • întărirea sistemului limfatic
  • ameliorarea vergeturilor 
  • îngrijirea zonelor uscate ale corpului (mâinile, coatele, călcâiele, picioarele)

 

Conținutul în substanțe naturale active:

  • acid palmitic, acid palmitoleic, cu rol de încetinire a îmbătrânirii pielii*
  • acizi grași esențiali: Omega 6 cu rol important în hidratarea și menținerea elasticității pielii
  • Omega 9, acid stearic, esențiali pentru nutriția și protecția tegumentului

 *Acidul palmitoleic se regăsește în mod natural în piele, având rolul de menținere a hidratării ei. Odată cu accelerarea procesului de îmbătrânire, s-a constatat o scădere a nivelului acidului palmitoleic în piele, și implicit a elasticității ei. Uleiul de Macadamia aduce un supliment important din acest acid, motiv pentru care este considerat de către producătorii de cosmetice ca fiind un ingredient important în produsele antiaging.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumină, în recipientul bine închis.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

Mod de utilizare:

  • Singur, direct pe păr, scalp, ten sau unghii.
  • În combinație cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile (de exemplu vitamina A, vitamina E, squalan, extracte CO2), pentru obținerea de serumuri pentru față sau pentru corp.
  • În emulsii pentru ten sau corp, în faza uleioasă.

 

Se poate include în:

  • serumuri, creme și loțiuni demachiante pentru tenul matur
  • creme și uleiuri pentru masaj facial și corporal pentru pielea iritată, uscată
  • creme antirid sau destinate tenului uscat sau sensibil
  • unguente, balsamuri, creme protectoare pentru mâini și alte zone uscate ale corpului
  • creme nutritive și antiaging pentru conturul ochilor
  • produse de protecție solară, având un factor intrinsec de protecție solară de aproximativ 4
  • uleiuri de masaj (fiind un ulei gras, se întinde foarte bine și este suficientă o cantitate mai mică pentru fiecare masaj)