Product was successfully added to your shopping cart.
Ulei de orez, grad cosmetic - Uleiuri cosmetice naturale

Mai multe poze

Anterior

Ulei de Karanja, virgin, dezodorizat

Anterior

Ulei de Babassu, dezodorizat

Ulei de orez, grad cosmetic

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Un ulei cosmetic bogat in tocoferoli, acid ferulic si oryzanol, cu beneficii pentru tenul matur sau uscat.


45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

Disponibilitate: In stoc

4,60 RON

* Campuri Obligatorii

4,60 RON

Detalii

INCI: oryza sativa bran oil

Ulei obtinut prin presarea boabelor de orez, urmata de rafinare. Exclusiv pentru uz cosmetic.

Uleiul de Orez este recomandat pentru:

  • îngrijirea tuturor tipurilor de ten, chiar si a tenului gras/acneic fiind noncomedogenic
  • masajul tenului și al corpului, unde se poate folosi ca atare sau in combinatie cu alte uleiuri vegetale
  • includerea în unguente sau emulsii pentru corp/ten

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură, în recipientul bine închis.

  1. Excelent! review by Tuinea on 15.05.2019
    Rating

    Am cumpărat inițial un flacon mic, de probă - foloseam până atunci Scotti și mă gândeam că cel cu grad cosmetic nu are cum să fie foarte diferit. Surpriză! Foarte păcută surpriză! Am descoperit la Aroma un ulei dde orez ușor, incolor, inodor, mult mai fluid decât cel alimentar, perfect pentru cosmetice lejere, non-grase. Nu va mai lipsi din ”arsenal”. Mulțumesc, Aroma!

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati