Product was successfully added to your shopping cart.
Ulei de Shea - Uleiuri cosmetice naturale

Mai multe poze

Anterior

Ulei de Babassu, dezodorizat

Anterior

Ulei de Tamanu, virgin

Ulei de Shea

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Uleiul ideal pentru pielea sensibilă, deshidratată, crăpată și pentru părul uscat, cu vârfuri despicate. Obținut din untul de shea, mai ușor de folosit (fiind fluid) și mai bogat în tocoferoli, fitosteroli și triterpeni decât acesta. 


45gr ≈ 50ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru


Disponibilitate: In stoc

6,00 RON

* Campuri Obligatorii

6,00 RON

Detalii

Obținut prin fracționarea untului de shea și rafinare, uleiul de shea este mai concentrat în compuși nesaponificabili (minim 6%) și este mai ușor de folosit, fiind fluid la temperatura camerei.

Acești compuși nesaponificabili (tocoferoli, fitosteroli, triterpeni, kariteni) îi conferă uleiului de shea prețioase virtuți cosmetice:

  • promovează regenerarea epidermei și elasticitatea pielii
  • protejează împotriva radicalilor liberi, are efect antioxidant
  • contribuie la factorul de protecție solară a loțiunilor de plajă
  • are efect emolient și filmogen asupra pielii și părului, ajutând la creșterea nivelului de hidratare
  • are efect antiinflamator, fiind potrivit pentru pielea sensibilă, uscată
  • repară porțiunile foarte uscate, crăpate ale pielii

Uleiul de shea se folosește în prepararea cosmeticelor pentru:

  • tenul uscat, sensibil
  • corp
  • păr uscat, cu vârfurile despicate
  • pielea sensibilă
  • bebeluși
  • plajă și după plajă
  • buze
  • mâini
  • masaj

Uleiul de shea se poate folosi

  • ca atare, direct pe piele și păr, sau în combinație cu alte uleiuri vegetale și activi liposolubili
  • în emulsii, în faza uleioasă; se poate încălzi, fiind un ulei stabil, deși expunerea îndelungată la căldură îi poate scurta termenul de valabilitate

  1. Poate fi folosit si la sapunele. review by MARILENA on 16.05.2019
    Rating

    Deja cand spui shea, pielea incepe sa se bucure.

  2. Ideal de folosit si in sapunele. review by MARILENA on 16.05.2019
    Rating

    Cand spui shea, deja pielea parca se simte cu mult mai bine...

  3. Interesant review by Amalia on 02.09.2018
    Rating

    L-am pus intr-un sapun in loc de unt de shea. A iesit la fel de emolient, dar a ajuns mai greu la trace. Data viitoare o sa profit sa fac sapunul cu mai multe culori.

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati