Product was successfully added to your shopping cart.
Ulei de Trandafir Salbatic, virgin - Uleiuri cosmetice naturale

Mai multe poze

Anterior

Ulei de Caise, virgin

Anterior

Ulei din Sâmburi de Struguri, grad cosmetic

Ulei de Trandafir Sălbatic, virgin

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: rosa canina seed/fruit oil Importantă sursă de tretinoin, OMEGA 3 și OMEGA 6, acest ulei este indicat atât pentru îngrijirea tenului matur, sensibil sau uscat cât și a tenului gras, cu pori dilatați sau acneic.


45gr ≈ 90ml ; 450gr ≈ 500ml ; 900gr ≈ 1litru

Disponibilitate: In stoc

17,50 RON

* Campuri Obligatorii

17,50 RON

Detalii

Ulei de culoare gălbuie-orange, cu miros fin, vegetal obținut prin presarea la rece a semințelor măceșelor. O mică proporție (aprox. 5%) din materialul vegetal din care este extras uleiul conține și pulpă de măceșe, lucru care conferă uleiului culoarea galben-orange și contribuie cu un adaos binevenit de carotenoizi. Uleiul de Trandafir Sălbatic conține tretinoin (o substanță activă ce stă la bază multor produse dermatologice destinate tratării acneei, dar care se găsește în mod natural în uleiul de trandafir sălbatic). Acest ulei are și o mare concentrație de Omega 3 și Omega 6, cu importanță majoră în regenerarea și menținerea hidratării pielii.

Se absoarbe rapid, fără a lăsa reziduuri grase pe piele, cu toate acestea are un efect pronunțat de hidratare și catifelare și este un bun vector pentru substanțele active din produsul cosmetic în care este inclus.

Notă: uleiul de trandafir sălbatic nu miroase a trandafir, fiind un ulei obținut din semințe și fructe de măceș și nu prin macerarea petalelor de trandafir parfumat.

Uleiul de Trandafir Sălbatic este recomandat pentru :

  •  tratamentul acneei
  • diminuarea ridurilor, inclusiv a ridurilor fine din jurul ochilor
  • regenerarea pielii expuse excesiv la soare
  • îngrijirea tenului gras, cu pori dilatați
  • diminuarea petelor pigmentare
  • îngrijirea pielii sensibile 
  • îmbunătățirea elasticității pielii (acest ulei având rol important în stimularea producției de colagen)
  • tratamentul varicelor
  • vindecarea cicatricilor  

 

Conținutul în substanțe naturale active:

  • squaleni cu rol antioxidant și emolient
  • vitamina E 
  • vitamina C (de 20 de ori mai mult decat portocalele)
  • vitamina K (rol benefic în afecțiuni precum cuperoza, datorită potențialului său de a stimula coagularea sanguină).
  • acizi grași polinesaturați(esențiali): Omega 6, Omega 3 
  • acizi grași mononesaturați: Omega 7, Omega 9
  • acizi grași saturați: acid palmitic, acid stearic

 

Mod de păstrare: de preferat la frigider, în recipientul bine închis.

Mod de utilizare:

  • Singur, direct pe păr, scalp sau ten.
  • În combinație cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile (de exemplu vitamina A, vitamina E, squalan, extracte CO2), pentru obținerea de serumuri pentru față sau pentru corp.
  • În emulsii pentru ten sau corp, în faza finală, după răcirea compozițiilor pentru a preveni râncezirea.

 

Se poate include în:

  • produse antiaging
  • creme “ușoare”, de zi, destinate tenului gras sau acneic, datorită conținutului scăzut în acizi grași saturați
  • produse pentru după plajă, mai ales dacă se adaugă și vitaminele E și A
  • creme pentru tenul sensibil, unde se folosește cel mai bine în combinație cu uleiul din sâmburi de caise
  • produse pentru bebeluși (uleiuri de masaj, loțiuni de curățat).
  1. Bun review by Vera Predescu on 18.09.2018
    Rating

    folosit in combinatie cu alte uleiuri, am facut pentru mine un amestec pentru ingrijire ten si maini -asta ca sa profit de el la maxim! Senzatia lasata este de piele catifelata...

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati