0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Ulei de Cătină, din semințe, extract CO2

Anterior

Ulei de Argan, virgin, dezodorizat

Ulei din semințe de Zmeură, extract CO2

Vizualizare de ansamblu rapida

INCI: Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.
Având în compoziție preponderent acizi grași esențiali și tocopherol, acest extract din semințe de zmeură ajută la calmarea și regenerarea pielii, precum și la combaterea îmbătrânirii premature și formării ridurilor. Hidratează și menține elasticitatea pielii, fiind un bun reparator al pielii după expunerea la soare.

Disponibilitate: In stoc

10,00 RON

* Campuri Obligatorii

10,00 RON

Detalii

Acest ulei galben-maroniu, cu miros specific, este obținut din semințe de zmeură prin tehnologie înaltă – prin extracția cu ajutorul dioxidului de carbon – un procedeu modern ecologic, foarte blând, ce asigură un maxim de substanțe bioactive în extractul produs. Un procent foarte mic de extract de rozmarin (maxim de 0,1%) este adăugat pentru stabilizarea uleiului, dar nu influențează mirosul extractului.

Aportul mare de acizi grași esențiali (în jur de 80%) și tocopherol pe care îl aduce acest extract din semințe de zmeură ajută la calmarea și regenerarea pielii, precum și la combaterea îmbătrânirii premature și formării ridurilor. Extractul din semințe de zmeură hidratează și menține elasticitatea pielii, fiind un bun reparator al pielii după expunerea la soare.

Uleiul din semințe de Zmeură este recomandat pentru:

  • tenul sensibil, uscat, deshidratat
  • tenul matur
  • arsuri solare
  • pielea cu dermatite, eczeme, iritații

 

Concentații recomandate: 1-10% în serumuri sau faza uleioasă a emulsiilor. Acest extract este foarte concentrat (în jur de 7-8kg de semințe au fost folosite pentru obținerea unui singur kg de ulei), de aceea o cantitate foarte mică este suficientă pentru a genera efecte terapeutice benefice.

Mod de păstrare: de preferat, la frigider

Mod de utilizare:

  • În concentrații de 1-10%, în serumuri pentru față sau pentru corp, în combinație cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale sau active liposolubile (de ex vitamina A, vitamina E, squalan, extracte CO2).
  • În emulsii pentru ten sau corp, în faza finală, după ce temperatura emulsiei a scăzut sub 40 gr C, în concentrații de 1-5%.

 

Se poate include în:

  • serumuri, creme și loțiuni demachiante pentru ten matur
  • creme și uleiuri pentru masaj facial și corporal pentru pielea iritată, uscată
  • creme și serumuri nutritive pentru zona ochilor și decolteu
  • loțiuni reparatoare after sun
  • loțiuni after-shave