Product was successfully added to your shopping cart.
Ulei esential de Portocala - Uleiuri volatile pure

Mai multe poze

Anterior

Ulei esențial de Piper Negru

Anterior

Ulei esențial de Rozmarin

Ulei esențial de Portocală

Share

Vizualizare de ansamblu rapida

Parfumul proaspăt fructat induce o stare de euforie, de bună dispoziție, combate stresul, stările de tensiune și insomniile. Este un antiseptic natural, ceea ce îl recomandă pentru îngrijirea tenului gras sau acneic.


9gr ≈ 10ml ; 27gr ≈ 30ml ; 90gr ≈ 100ml

Disponibilitate: In stoc

9,50 RON

* Campuri Obligatorii

9,50 RON

Detalii

Constituenți principali (conform raportului GC/MS) - lot ARC0118

Constituent %
beta-pinene 0,03
limonene* 94,59
gamma-terpinene 0,01
linalol* 0,50
geranial 0,09
decanal 0,33

* Constituenți cu potențial alergen, prezenți în mod natural în uleiul esențial.

Proprietăți ale uleiului esențial de Portocală:

  • tonifiant 
  • calmant, sedativ
  • antiseptic
  • ca ingredient al aromatizantelor de cameră, induce o stare de euforie, de bună dispoziție, combate stresul, depresiile, stările de tensiune și insomniile. 

 

Se poate include în:

  • creme și loțiuni pentru ten gras sau acneic
  • uleiuri și creme anticelulitice
  • măști și șampoane pentru părul gras
  • parfumuri feminine și masculine
  • aromatizante pentru cameră
  • săpunuri handmade

 

Concentrații recomandate:maxim 2%. Nu se utilizează pur, pe piele; nediluat, poate provoca iritații cutanate, mai ales pentru pielea sensibilă.

Mod de utilizare:

  • În combinație cu uleiuri/unturi vegetale, pentru obținerea de serumuri sau unguente pentru corp.
  • În emulsii pentru corp, în faza finală.
  • În săpunurile handmade, în faza trace.

 

INCI/Ingrediente: Citrus aurantium dulcis peel oil

Mod de obținere: prin presarea la rece a coajei. 100% natural, fără conservanți sau adaos de parfumuri sintetice.

Proprietăți fizico-chimice

  • Aspect: lichid gălbui, limpede.
  • Miros: proaspăt, caracteristic, de portocală.

 

Compuși cu potențial alergenlimonene, citral, linalool.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Precauții în utilizare:

  • Exclusiv pentru uz cosmetic.
  • Ulei fotosensibilizant: nu utilizați înainte de expunerea la soare.
  • Ulei dermocaustic: nu utilizați în concentrații mai mari decât cele indicate.
  • Nu se aplică pur pe piele; se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau într-un produs cosmetic.
  • Efectuați un test cu 48 de ore înainte de prima utilizare a produsului ce conține acest ulei esențial. Aplicați produsul la încheietura cotului și așteptați timp de 48 ore. În cazul unor reacții neplăcute, nu folosiți produsul.
  • Evitați contactul cu ochii și mucoasele, nu inhalați, nu înghițiți.
  • Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Interdicții în utilizare: – interzis femeilor însărcinate.

Consultați medicul dacă doriți să folosiți uleiurile esențiale în scop terapeutic. Citiți cu atenție precauțiile de utilizare a uleiurilor esențiale înainte de a le folosi. Informațiile prezentate mai sus nu constituie sfat medical și nu sunt scrise cu intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni boli.

Precautii generale in utilizarea uleiurilor esentiale

Uleiurile esentiale sunt foarte puternice si trebuie utilizate cu moderatie si precautie.
Este interzis sa se foloseasca pe mucoase, in ochi sau pe conturul ochilor. 
A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau inghiti.
Este de asemenea interzis a se asocia uleiurile esentiale cu medicamente.
Se interzice a se folosi de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copiii mai mici de trei ani, bolnavii de epilepsie, persoanele cu probleme grave de sanatate sau cu alergii respiratorii.
Uleiurile esentiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate in uleiuri vegetale. Chiar si diluate in uleiuri vegetale, unele dintre ele pot fi iritante pentru pielea sensibila. Recomandam efectuarea unui test inainte de utilizarea pe o suprafata mai intinsa a pielii (folositi produsul ce contine uleiul esential pe o mica portiune si asteptati 24 de ore pentru a putea observa eventualele reactii negative ale pielii).
Este recomandabil sa nu va expuneti la soare dupa utilizarea uleiurilor esentiale, respectiv a produselor ce le contin, intrucat unele dintre ele sunt fototoxice.
Dozajele si recomandarile de pe etichete sau de pe site-ul nostru sunt cu titlu informativ si nu se substituie sfatului medicului dumneavoastră.
Nu lasati uleiurile esentiale la indemana copiilor.

 

  1. Minunat review by Doina on 20.09.2018
    Rating

    Este cel mai bun ulei esential de portocale pe care l-am avut pana acum.Un miros puternic de portocala proaspata si o culoare deosebita.Il voi folosi la un sapun natural pentru Craciun combinat cu scorisoara .Este un produs de calitate exceptionala si pentru asta multumesc Sonia aroma-shop.Multumesc si pentru cadoul primit la comanda.

  2. Este un ulei esential ce le intrece pe toate. review by MARILENA on 17.09.2018
    Rating

    Este un ulei esential ce le intrece pe toate. Are un miros patrunzator, specific de portocala si atat de tentant, ca mai in gluma mai in serios, am spus ca este bun de baut, atat de bine miroase a concentrat de portocala. Culoarea este superba si da, am facut un sapun cu miros de citrice unde portocala a avut locul ei, dar cel mai bine s-a combinat cu uleiul de scortisoara.

  3. Genial! review by Loredana K. on 15.09.2018
    Rating

    Am testat si incercat zeci de marci diferite de uleiuri esentiale de portocale. Asta le intrece pe toate. Miros mai apropiat de cel al portocalei nu am intalnit. In plus culoare e superba! Ma binedispune si ma energizeaza instant. Pretul e mult prea mic fata de calitatea sa! Preaaaa mic!

    Rezista foarte bine si in sapun!

Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

Material Safety Data Sheet (MSDS)

Constituenți principali (conform raportului GC/MS) - lot ARC0118

Constituent %
beta-pinene 0,03
limonene* 94,59
gamma-terpinene 0,01
linalol* 0,50
geranial 0,09
decanal 0,33

* Constituenți cu potențial alergen, prezenți în mod natural în uleiul esențial.